13. 6. 2020

Trebanjci v svojih vrstah zadržali kapetana

Dosedanji kapetan še naprej ostaja član trebanjskega Trima. Vodstvo kluba se je z Urošem Udovičem dogovorilo za podaljšanje pogodbe do konca sezone 2021/22.

Udovič je prve rokometne korake naredil prav pri Trimu. V Trebnjem je najprej zastopal barve ekipe mlajših dečkov B, od tam pa se prebil vse do članske ekipe. Tam ga je sprva vodil Ivan Vajdl, za tem Roman Šavrič in Benjamin Teraš, v zadnji sezoni pa se je kot desna roka Vajdla znašel tudi v kapetanski vlogi. Levokrilni rokometaš je na 20 tekmah v Ligi NLB dosegel 57 zadetkov in bil tako eden najpomembnejših členov na poti do tretjega mesta.

S prevzemom kapetanskega traku je bil primoran prevzeti še nekaj drugih odgovornosti, a novih izzivov se nikoli ne boji. "Vesel sem, da smo se s klubom uspeli dogovoriti za dvoletno sodelovanje. Ambicije kluba, ki iz leta v leto rastejo, so mi všeč in verjamem, da bomo skupaj s soigralci dosegli cilje ter zadovoljili naše navijače. Se vidimo v prihodnji sezoni!" je dejal rokometaš je del članske ekipe Trima že osem sezon.