9. 7. 2020

Kocjančič se vrača na Obalo, med vratnici rivalov

Po sezoni, ki jo je preživel v Mariboru, se Martin Kocjančič vrača na Obalo. Vendar ne v Koper, od koder se je v minuli sezoni odpravil na Štajersko, temveč bo stopil med vratnici rivalov iz Izole.

Visokorasli vratar je v koprskem klubu igral za vse mlajše starostne selekcije, naposled pa si izboril mesto tudi med člani. V sezoni 2016/17 je članske izkušnje nabiral pri Slovanu, nato pa se vrnil v koper, kjer je igral vse do poletja 2019.

Kocjančič je druga vratarska okrepitev Butan plina Izole pred novo sezono. Pred njim je v Izolo iz Kopra prestopil občasni italijanski reprezentant Thomas Postogna.

"Zelo sem vesel sodelovanja z Izolo, navsezadnje tu poznam nekaj fantov, med drugim vratarja Postogno, s katerim sva v Kopru že sodelovala v preteklosti in menim, da lahko skupaj prispevamo pomemben delež med vratnicama,” je ob sklenitvi sodelovanja za uradno klubsko spletno stran dejal Kocjančič in se ozrl tudi na prihajajočo sezono: “Nestrpno pričakujem začetek Lige NLB, mislim, da je ta epidemija vsem športnikom močno povečala apetite po dvobojih. Menim , da je obstanek v prvi ligi z Izolo vsekakor mogoč, toda, zakaj ne tudi kakšno mesto više?”