22. 2. 2021

Trebanjci v dveh dneh dvakrat z danskim GOG-om

Rokometaši RK Trimo Trebnje bodo v torek in sredo v okviru skupinskega dela evropske lige odigrali dve evropski tekmi z danskim GOG-om. Obračuna bosta zelo pomembna, predvsem v boju za uvrstitev v izločilne boje.

GOG v slovensko prestolnico prihaja v torek opoldne, v domovino pa se vrača v sredo zvečer, takoj po obračunu. Obe srečanji bosta odigrani v Areni Stožice, in sicer prva je na sporedu v torek ob 18.45, dan za tem pa ob 17. uri.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Danci imajo v svojih vrstah kar nekaj odličnih posameznikov. Obračun bo zelo zahteven, a verjamem, da s pravo igro lahko pariramo danskemu podprvaku.”

Gal Cirar, desno krilo RK Trimo Trebnje:
“Danski GOG ima zelo kakovostno zasedbo. Med drugim imajo tudi štiri danske reprezentante, ki so nedavno osvojili zlato na SP v Egiptu. Ključ do zmage se skriva v razpoloženih vratarjih, naši pametni igri v napadu ter čvrsti obrambi. Mi bomo šli maksimalno v tekmo in poskušali dobiti obe tekmi.”

David Didovič, krožni napadalec RK Trimo Trebnje:
“Evropska liga je zagotovo nagrada za celotno ekipo. Nedvomno želimo napadati uvrstitev v izločilne boje, a naša prioriteta ostaja Liga NLB, kjer želimo izpolniti zastavljene cilje.”

EHF LIGA, 9. KROG:
Torek, 23. februarja, ob 18.45 (Arena Stožice, Ljubljana):
GOG Gudme – RK Trimo Trebnje

EHF LIGA, ZAOSTALA TEKMA 4. KROGA:
Sreda, 24. februarja, ob 17.00 (Arena Stožice, Ljubljana):
RK Trimo Trebnje – GOG Gudme