8. 11. 2021

Gašper Marguč s Telekomom Veszprémom podpisal dvoletno podaljšanje

Desni krilni rokometaš in reprezentant Slovenije, Gašper Marguč, bo kariero nadaljeval na Madžarskem. V Veszpremu ostaja še dodatni dve sezoni.

Član slovenske izbrane vrste, Gašper Marguč, bo v Veszprému ostal še dve leti. Zanesljivi levičar je po vrnitvi z reprezentančne akcije podpisal podaljšanje pogodbe s klubom, s katerim sodelujem sodeluje že od leta 2014.

Marguč v Veszprému igra že osem let, na 308 tekmah je dosegel 1145 golov, v tej sezoni pa je zadel že 68-krat. K vzhodnim sosedom se je preselil iz Celja Pivovarne Laško in v svojem času v rdečem dresu postal šestkratni madžarski prvak, sedemkratni madžarski pokalni zmagovalec, trikratni finalist Lige prvakov in štirikratni zmagovalec SEHA lige.

Na uradni spletni strani Telekoma Veszprema so ob podaljšanju sodelovanja z 31-letnim Slovencem zapisali: "Po Gašperjevih besedah je še vedno zelo motiviran in na vsaki tekmi poskuša iz sebe iztisniti maksimum. V sezoni 2020/21 je Celjan prejel nagrado Carlosa Pereza, ki jo navijači kluba podeljujejo najboljšemu rokometašu po njihovem izboru."