11. 5. 2022

V prodaji tudi dnevne vstopnice za tekme na EP

Manj kot pol leta nas loči do največjega ženskega športnega dogodka v Sloveniji. V celjski dvorani Zlatorog se že v prvem delu tekmovanja obetajo pravi rokometni spektakli, saj se bo slovenska izbrana vrsta pomerila z Dankami, Švedinjami in Srbkinjami.


Nedavno so postali znani točni termini tekem slovenskih rokometašic. Domače prvenstvo bodo otvorile v petek, 4. novembra. Ob 18.00 se bodo pomerile z Dankami, nosilkami srebrne kolajne z zadnjih olimpijskih iger ter brona s svetovnega prvenstva. Druga ovira bodo Švedinje, s katerimi se bodo izbranke Dragana Adžića srečale v nedeljo, 6. novembra, ob 18.00. Dva dni kasneje, v torek, ob istem času Slovenke čaka še boj z rokometašicami Srbije, ki jih vodi nekdanji slovenski selektor Uroš Bregar.


Slovenska reprezentanca se zaveda zahtevne skupine, ki jim jo je namenil žreb, a obljublja boj do zadnje sekunde na vsaki tekmi. Naše rokometašice bodo prvič v zgodovini velikih tekmovanj nastopile pred domačim občinstvom, zato verjamejo, da je ob glasni podpori s tribun vse mogoče.


Za navijače so po paketu vstopnic, ki omogočajo ogled vseh tekem v posamezni skupini prvega dela evropskega prvenstva, od srede dalje na voljo še posamične dnevne vstopnice. Nakup le-teh prinaša ogled obeh tekem na določenem prizorišču v posameznem tekmovalnem dnevu. Tudi pri slednjih so organizatorji pripravili posebne ugodnosti za otroke, študente, upokojence in družine. Cena posamične vstopnice se giblje med 12 in 30 evri, medtem ko cenovni razpon paketov vstopnic za prvi del ostaja nespremenjen (32-80 evrov).

NAKUP VSTOPNIC ZA TEKME EVROPSKEGA PRVENSTVA