10. 1. 2022

Pogoji za vstop v dvorane na Madžarskem (evropsko prvenstvo 2022)

Prvi obračuni slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu se hitro približujejo. Organizatorji so pred pričetkom velikega tekmovanja potrdili zahtevane pogoje za ogled tekem v živo.

Slovenska izbrana vrsta bo vse svoje obračune na turnirju stare celine v januarju odigrala na Madžarskem, kjer ne veljajo omejitve glede števila gledalcev v športnih dvoranah. Vstop na prizorišča evropskega prvenstva bo pri naših vzhodnih sosedih dovoljen navijačem z veljavnim potrdilom o prebolelosti ali cepljenosti oziroma z dokazilom o opravljenem negativnem PCR testu, ki ni starejši od 72 ur. 

Otroci, mlajši od 12 let, za vstop v dvorano ne potrebujejo dokazovati izpolnjevanja pogoja PCT, morajo pa biti v spremstvu polnoletne osebe, ki ta pogoj izpolnjuje. Za vse gledalce, starejše od šestih let, je v dvorani obvezna uporaba zaščitne maske.

Slovenskim navijačem, ki se nameravajo udeležiti tekem evropskega prvenstva, priporočamo, da najnovejše informacije glede ogleda tekem v živo in vstopa v dvorane spremljajo na uradni spletni strani prvenstva in spletnem portalu Watch Games See More.