Show menu

Pokal Slovenije za moške - v soboto polfinalni tekmi v Bonifiki

27. 3. 2015 - Zaključni turnir pokala Slovenije za moške v sezoni 2014/15 bo v soboto (28. marec) in nedeljo (29. marec) gostila dvorana Bonifika v Kopru. V soboto ob 15.00 in 17.30 bosta na sporedu polfinalni tekmi, naslednji dan (prav tako ob 15.00 in 17.30) pa še za tretje in prvo mesto.
Več

Riko Ribnica - Sviš Ivančna Gorica 39:30 (23:14)

27. 3. 2015 - Na drugi tekmi 22. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške sta se srečala Riko Ribnica in Sviš Ivančna Gorica. Zmage so se veselili domači rokometaši, ki so gostujočo ekipo visoko premagali z 39:30 (23:14).

V 18. krogu v 1. A DRL začenjajo Zagorjanke in Velenjčanke

27. 3. 2015 - Prvo tekmo v 18. krogu v 1. A DRL za ženske bosta odigrala GEN-I Zagorje in Velenje. Tekma bo na sporedu v petek, 27. marca, ostalih pet tekem tega kroga pa v soboto, 28. marca.

Predsednik Franjo Bobinac očita državi mačehovski odnos do RZS

26. 3. 2015 - Člani predsedstva RZS na današnji triurni seji niso skrivali razočaranja nad državo in njenim mačehovskim odnosom do RZS. Delovanje zveze je praktično odvisno zgolj od pokroviteljev zveze, medtem ko je denarni delež države iz leta v leto manjši.
Več

Krško - Slovan 26:35 (12:18)

25. 3. 2015 - V 22. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške so rokometaši Krškega doživeli že 21. prvenstveni poraz. Na domačem igrišču so Krčani visoki izgubili proti Slovanu iz Ljubljane z rezultatom 26:35 (12:18).

V četrtfinalu pokala Slovenije uspešne še Žalčanke in Koprčanke

25. 3. 2015 - Po torkovi zmagi Velenja proti Celju Celjskim mesninam sta bili danes odigrani še dve četrtfinalni tekmi pokala Slovenije za ženske. Napredovanja na zaključni turnir najboljših štirih ekip so se tudi veselile Žalčanke in Koprčanke.
Več

Žalčanke med najboljše štiri v pokalu Slovenije

25. 3. 2015 - Rokometašice Zelene Doline Žalec so v domači dvorani pod vodstvom Jerneja Rantaha v tekmi četrtfinala za pokal Slovenije z rezultatom 37:24 (16:15) premagale ekipo Ljubljane. To pomeni, da so se uvrstile med najboljše štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju 16. in 17. maja merile za pokalno lovoriko.
Več

Velenjčani in Celjani so se izognili medsebojnemu polfinalnemu dvoboju

24. 3. 2015 - Dvorana Bonifika v Kopru bo konec tega tedna gostila zaključni turnir pokala Slovenije. Na današnjem žrebu polfinalnih parov v koprskem mandraču so opravili žreb sobotnih polfinalnih parov, ki sta Celje Pivovarna Laško - Dol TKI Hrastnik in Koper 2013 - Gorenje Velenje.

Gorenje v četrtfinalu evropskega pokala EHF z danskim Holstebrojem

24. 3. 2015 - Na Dunaju so danes opravili žreb četrtfinalnih parov evropskega pokala EHF, na njem pa so sodelovali tudi rokometaši velenjskega Gorenja. Slovenski podprvak se bo v četrtfinalu pomeril z dansko ekipo Tvis Holstebro.
Več

Zorman in Brumen nasprotnika v četrtfinalu evropske lige prvakov

24. 3. 2015 - Znani so pari četrtfinala v evropski ligi prvakov. Izžrebali so jih danes na Dunaju, pari pa so: Paris St. Germain - Veszprem, Pick Szeged - Kiel, Vardar - Kielce in Zagreb - Barcelona.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!