Show menu

1. NLB Leasing liga: Trimo osvojil četrto mesto in napredoval v polfinale

6. 5. 2015 - S tekmami 26. kroga se je končal redni del tekmovanja v 1. NLB Leasing ligi za moške. Končno četrto mesto in s tem nastop v polfinalu končnice za prvaka so si priigrali rokometaši Trima iz Trebnjega.
Več

Celje Pivovarna Laško - Maribor Branik 37:31 (18:13)

6. 5. 2015 - Na derbiju 26. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške sta se srečala Celje Pivovarna Laško in Maribor Branik. Zmaga je ostala v celjskem Zlatorogu, kajti domači rokometaši so zmagali s 37:31 (18:13).
Več

Jeruzalem Ormož - Riko Ribnica 33:31 (13:20)

6. 5. 2015 - S porazom v 26. krogu v 1. NLB Leasing ligi so rokometaši Rika Ribnice izgubili četrto mesto in uvrstitev v končnico za prvaka. Ribničani so v gosteh pri Jeruzalemu Ormožu klonili z 31:33 (20:13).
Več

Trimo Trebnje - Slovan 28:23 (16:11)

6. 5. 2015 - Trimo si je z zmago proti Slovanu priigral končno četrto mesto v 1. NLB Leasing ligi za moške in uvrstitev med štiri najboljše klube v Sloveniji. Trebanjci so pred domačimi gledalci premagali Ljubljančane z 28:23 (16:11).
Več

Gorenje Velenje - Sevnica 37:21 (18:11)

6. 5. 2015 - Gorenje je z zmago v 26. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške potrdilo drugo mesto po rednem delu prvenstva. Velenjčani so doma nadigrali Sevničane kar s 16 goli razlike - končni rezultat je bil 37:21 (18:11).
Več

Krka - Urbanscape Loka 28:30 (12:19)

6. 5. 2015 - Igralci ekipe Urbanscape Loka so redni del tekmovanja v 1. NLB Leasing ligi končali z zmago. V 26. krogu so Gorenjci gostovali v Novem mestu in bili uspešnejši od domače Krke s 30:28 (19:12).
Več

Istrabenz Plini Izola - Sviš Ivančna Gorica 33:27 (13:9)

6. 5. 2015 - Ekipa Istrabenz Plini Izola se je z zmago poslovila od letošnje sezone v 1. NLB Leasing ligi za moške. V 26. krogu so Izolani v domači dvorani nadigrali Sviš iz Ivančne Gorice z rezultatom 33:27 (13:9).
Več

Slovenj Gradec 2011 - Krško 29:26 (15:10)

6. 5. 2015 - Zadnjeuvrščeno Krško se je od tekmovanja v 1. NLB Leasing ligi za moške v tekmovalni sezoni 2014/15 poslovilo s porazom. Krčani so gostovali pri ekipi Slovenj Gradec 2011 in izgubili s 26:29 (10:15).

Celjani in Mariborčani na derbiju zadnjega kroga v 1. NLB Leasing ligi

5. 5. 2015 - V 1. NLB Leasing ligi za moške bo na sporedu 26. krog, zadnji v rednem delu tekmovanja. Vseh sedem tekem bo v sredo, 6. maja, derbi pa bo tekma med Celjem Pivovarno Laško in Mariborom Branikom v dvorani Zlatorog.

Slovenci in Švedi v kvalifikacijah za EP 2016 remizirali v Celju

3. 5. 2015 - Slovenska moška rokometna reprezentanca je v četrti kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto na Poljskem danes v Celju igrala neodločeno s Švedsko 28:28 (13:16). Slovenija se bo 10. junija v Prešovu pomerila s Slovaško, tri dni kasneje pa bo v Velenju gostila Latvijo.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!