Show menu

Celjani visoko dobili prvo finalno tekmo v domačem Zlatorogu

23. 5. 2015 - Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na prvi tekmi za prvo mesto v končnici 1. NLB Leasing lige premagali velenjsko Gorenje s 35:25 (19:11) in v zmagah povedli z 1:0. Druga tekma bo v torek, 26. maja, ob 19. uri v Velenju.

Spočiti Celjani v finalu za prvaka čakajo utrujene Velenjčane

22. 5. 2015 - Prva tekma finala končnice za prvaka v 1. NLB Leasing ligi med Celjem Pivovarno Laško in Gorenjem bo na sporedu v soboto, 23. maja, ob 16. uri v Zlatorogu. Naslov državnega prvaka, ki ga branijo Celjani, bo osvojila ekipa, ki bo v finalu prva dosegla tri zmage.

V rubriki "ANKETA" glasujte in napovejte državnega prvaka Slovenije

21. 5. 2015 - V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam zastavljamo novo vprašanje. V finalu letošnje 1. NLB Leasing lige igrata Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje, vi pa glasujte in napovejte, kdo bo osvojil naslov državnega prvaka Slovenije!

Gorenje po domači zmagi proti Mariboru v finalu 1. NLB Leasing lige

20. 5. 2015 - Na tretji tekmi polfinala končnice za prvaka v 1. NLB Leasing ligi so rokometaši Gorenja doma premagali Maribor Branik s 37:34 (16:19) in se z rezultatom 2:1 v zmagah uvrstili v finale. V finalu bo njihov nasprotnik Celje Pivovarna Laško, prva tekma pa bo v soboto, 23. maja, ob 16. uri v Zlatorogu.

Seja predsedstva RZS bo v sredo, 27. maja, ob 13. uri

20. 5. 2015 - V sredo, 27. maja, ob 13. uri bo v prostorih Rokometne zveze Slovenije na Leskoškovi cesti 9 e v Ljubljani 37. seja predsedstva RZS. Na dnevnem redu so štiri točke, med njimi tudi imenovanje novega selektorja moške članske reprezentance Slovenije.

Finalni turnir za naslov državnega prvaka za starejše dečke B v Ivančni Gorici

20. 5. 2015 - V soboto 23. in 24. maja 2015 bo v Ivančni Gorici finale državnega prvenstva za starejše dečke B, kjer so bodo pomerili ekipe RK SVIŠ Ivančna Gorica, RK Celje Pivovarna Laško, RD Riko Ribnica in RD Urbanscape Loka.

Velenjčani četrti na zaključnem turnirju pokala EHF v Berlinu

17. 5. 2015 - Rokometaši Gorenja so osvojili četrto (zadnje) mesto na letošnjem zaključnem turnirju evropskega pokala EHF v Berlinu. Na tekmi za tretje mesto so Velenjčani izgubili proti danskemu Skjernu z rezultatom 22:27 (13:12). V finalu sta se pomerila nemška kluba Füchse Berlin in Hamburg, zmagali pa so domači rokometaši s 30:27 (16:13).

Krim Mercator v Kočevju osvojil 22. pokalno lovoriko

17. 5. 2015 - Na zaključnem turnirju pokala Slovenije v Kočevju so prvo mesto osvojile rokometašice Krima Mercatorja. V finalu so se krimovke pomerile z ekipo Zelene doline Žalec in zmagale z rezultatom 37:24 (16:12).

Izjave po tekmi Gorenje Velenje - Skjern

17. 5. 2015 - Izjave po tekmi Gorenje Velenje - Skjern (22:27) na zaključnem turnirju evropskega pokala EHF v Berlinu.
Več

Braniku naslov prvaka v konkurenci mladink

17. 5. 2015 - Preteklo soboto in nedeljo je bilo na Galjevici zelo pestro in razburljivo, saj je o naslovu državnega prvaka v konkurenci mladink odločal krog med tremi ekipami z istim številom točk. Najboljše so postale mlade Mariborčanke.
Več

Kdo bo osvojil naslov državnega prvaka Slovenije za moške v sezoni 2014/15?