Show menu

V prvem krogu novoletnega turnirja Slovenija visoko premagala Egipt (34:20)

27. 12. 2014 - Moška rokometna reprezentanca Slovenije je novoletni mednarodni turnir v Celju začela z zmago. V prvem krogu so Slovenci v dvorani Zlatorog premagali reprezentanco Egipta s 34:20 (17:10).
Več

Slovenski rokometaši nared za novoletni turnir v Celju

26. 12. 2014 - Slovenska moška rokometna reprezentanca od ponedeljka v Zrečah vadi in se pripravlja na nastop na januarskem SP v Katarju. Prvi test jo čaka konec tedna, ko se bo v Celju predstavila na tako imenovanem novoletnem turnirju. V soboto jo čaka Egipt, dan kasneje pa še Alžirija.

Priprave mladincev na kvalifikacije za nastop na SP 2015

24. 12. 2014 - Tudi mladinska reprezentanca Slovenije je pričela zaključni del priprav za njeno prvo najpomembnejšo nalogo prihodnjega leta, kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2015. Pred izbranci Slavka Iveziča je zelo težka naloga, saj si bo vozovnico za Brazilijo priborila le ena od štirih ekip do 21 let, ki se bodo pomerile od 9. do 11. januarja v romunskem Pitestiju.
Več

Reprezentanca U-16 začenja s pripravami za nastop na olimpijskem festivalu evropske mladine

24. 12. 2014 - Reprezentančno pot začenja nova generacija mladih slovenskih rokometašev, ki jih v prihodnjem letu čaka nastop na olimpijskem festivalu evropske mladine v Tbilisiju. Trener Saša Prapotnik bo svoje varovance zbral na krajših pripravah v Ljubljani.

Moška reprezentanca Slovenije konec tedna na "Novoletnem turnirju" v Celju

23. 12. 2014 - S ponedeljkovim zborom v tradicionalni bazi v Zrečah je moška reprezentanca Slovenije začela s pripravami na SP 2015 v Katarju. V soboto in nedeljo jo čaka nastop na "Novoletnem turnirju" v dvorani Zlatorog v Celju.
Več

Jože Valter Galof - Žičo (1945-2014)

22. 12. 2014 - V nedeljskem dopoldnevu je slovensko rokometno in tudi širšo javnost v starodavnem mestu ob sotočju obeh Sor presunila novica, da je prenehalo biti srce Jožeta Galofa.

Slovenke v dodatnih kvalifikacijah za SP 2015 proti Franciji

21. 12. 2014 - V Budimpešti so izžrebali pare dodatnih kvalifikacij za nastop na SP 2015 na Danskem za ženske. Slovenske rokometašice se bodo junija 2015 na dveh tekmah pomerile z reprezentanco Francije.
Več

1. NLB Leasing liga: Gorenje dobilo derbi v Mariboru, Trimo tesno premagal Ribničane

20. 12. 2014 - Na šestih sobotnih tekmah 15. kroga v 1. NLB Leasing ligi so domače ekipe osvojile devet točk, gostujoče pa tri. Doma so zmagali Celje Pivovarna Laško, Krka, Trimo in Jeruzalem Ormož, v gosteh Gorenje, tekma v Sevnici pa se je končala z remijem.

1. A DRL za ženske: Celjankam sosedski dvoboj z Žalčankami

20. 12. 2014 - V desetem krogu v 1. A DRL za ženske so danes odigrali tri tekme. Novih prvenstvenih točk so se veselili Krim Mercator, Piran in Celje Celjske mesnine, tekma Veplas Velenje - Ž.U.R.D. Koper pa je preložena.
Več

Maribor Branik - Gorenje Velenje 31:36 (18:21)

20. 12. 2014 - Derbi 15. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške v dvorani Tabor se je končal z zmago Gorenja. Velenjčani so na gostovanju premagali domači Maribor Branik z rezultatom 36:31 (21:18).
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za november 2014!