Show menu

1. A DRL za ženske: Krim Mercator prvič izgubil

25. 4. 2015 - V 21. krogu v 1. A DRL za ženske so za veliko presenečenje poskrbele igralke Mlinotesta iz Ajdovščine. Na gostovanju v Ljubljani so premagale Krim Mercator z 31:28 (14:16), kar je prvi poraz državnih prvakinj v tej sezoni.
Več

Riko Ribnica - Slovenj Gradec 2011 36:30 (18:15)

25. 4. 2015 - Ribničani so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške dosegli šestnajsto prvenstveno zmago v tej sezoni. Pred domačimi gledalci so bili boljši od ekipe Slovenj Gradec 2011 s 36:30 (18:15).
Več

Maribor Branik - Krka 37:24 (19:12)

25. 4. 2015 - Igralci Maribora Branika so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške dosegli visoko zmago. Mariborčani so v domači dvorani Tabor premagali Krko iz Novega mesta s 13 goli razlike - bilo je 37:24 (19:12).
Več

Sviš Ivančna Gorica - Jeruzalem Ormož 24:25 (11:12)

25. 4. 2015 - Sviš se poslavlja od tekmovanja v 1. NLB Leasing ligi za moške in se seli v 1. B ligo. V 25. krogu je doma izgubil proti Jeruzalemu Ormožu s 24:25 (11:12) in ostaja na 13. mestu s tremi točkami zaostanka za Sevnico.
Več

Slovan - Istrabenz Plini Izola 25:30 (12:14)

24. 4. 2015 - Rokometaši Slovana so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi doživeli petnajsti poraz. Ljubljančani so v domači dvorani na Kodeljevem gostili ekipo Istrabenz Plini Izola in izgubili z rezultatom 25:30 (12:14).
Več

Krško - Gorenje Velenje 22:34 (10:17)

24. 4. 2015 - V 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške je Gorenje gostovalo pri zadnjeuvrščenemu Krškemu. Po pričakovanju se je tekma končala z visoko zmago aktualnih državnih podprvakov iz Velenja, ki so slavili z 12 goli razlike - bilo je 34:22 (17:10).
Več

Akcija: "S kavča v Zlatorog - podpiram slovenske športnike"

24. 4. 2015 - Celjska dvorana Zlatorog bo v nedeljo, 3. maja, gostila kvalifikacijski dvoboj med Slovenijo in Švedsko v kvalifikacijah za EP 2016. Organizatorji so se odločili izpeljati zanimivo akcijo, imenovano "S kavča v Zlatorog", s katero želijo spodbuditi slovenske navijače k podpori vseh slovenskih športnikov v živo na prizoriščih.
Več

Naklo Peko Tržič – GEN-I Zagorje 21:49 (13:23)

23. 4. 2015 - Po slabem začetku domačih in vodstvu gostij z 2:10, so se domače le malce zbrale in na odmor odšle z zaostankom desetih zadetkov pri rezultatu 13:23.
Več

Sevnica - Celje Pivovarna Laško 17:32 (8:12)

22. 4. 2015 - Prvo tekmo 25. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške sta odigrala Sevnica in Celje Pivovarna Laško. Na tekmi v Sevnici so bili po pričakovanju boljši državni prvaki iz Celja, ki so zmagali z 32:17 (12:8).

V 1. A DRL za ženske v gosteh uspešne le Zagorjanke

22. 4. 2015 - Na treh sredinih tekmah v 20. krogu v 1. A DRL za ženske sta bili dvakrat uspešni domači ekipi, enkrat pa gostujoča. Doma sta zmagala Krka in Mlinotest Ajdovščina, na gostovanju pa GEN-I Zagorje.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!