Show menu

Zaključni turnir pokala Slovenije za ženske bo v Kočevju

21. 4. 2015 - Komisija, v kateri sta bila predsednika združenj 1. A in 1. B DRL za ženske, je za gostitelja, oziroma organizatorja zaključnega turnirja pokala Slovenije za ženske izbrala ŽRK Kočevje. Zaključni turnir letošnjega pokalnega tekmovanja bo 16. in 17. maja v Kočevju.

Polfinale lige prvakov: Barcelona - Kielce in Kiel - Veszprem

21. 4. 2015 - Izžrebali so polfinalna para zaključnega turnirja evropske lige prvakov za tekmovalno sezono 2014/15, ki bo 30. in 31. maja v Kölnu. Polfinalna para sta Barcelona - Kielce in Kiel - Veszprem.

Članice Pirana izstopile iz 1. A DRL za ženske

20. 4. 2015 - Iz rokometnega kluba Piran je prišlo obvestilo o izstopu članske ekipe iz tekmovanja v 1. A DRL za ženske. Izstop je posledica večletne finančne nestabilnosti kluba, ki bo svoje delo nadaljeval v vseh ostalih mlajših starostnih kategorijah.

Velenjčani po zmagi na Danskem na zaključnem turnirju pokala EHF

19. 4. 2015 - Rokometaši Gorenja bodo nastopili na zaključnem turnirju evropskega pokala EHF v Berlinu. Po zmagi proti Holstebroju v Rdeči dvorani (28:27) so bili Velenjčani boljši tudi na povratni četrtfinalni tekmi na Danskem z 31:30 (18:16) in se uvrstili med štiri najboljše ekipe v tem tekmovanju.

Slovenske mladinke ostale brez nastopa na EP v Španiji

19. 4. 2015 - Ženska mladinska reprezentanca Slovenije (U-19) ne bo nastopila na letošnjem evropskem prvenstvu v Španiji. Slovenke so na kvalifikacijskem turnirju v Bolgariji osvojile drugo mesto, na EP pa bo igrala reprezentanca Hrvaške.

Barcelona, Kielce, Veszprem in Kiel na FF lige prvakov v Kölnu

19. 4. 2015 - Po povratnih četrtfinalnih tekmah so znani vsi štirje udeleženci letošnjega zaključnega turnirja evropske lige prvakov v Kölnu. To so Barcelona, Kielce, Veszprem in Kiel.

Gorenje proti Holstebroju na Danskem po evropsko vstopnico za Berlin

18. 4. 2015 - Rokometaše Gorenja v nedeljo, 19. aprila, ob 13. uri čaka povratna tekma četrtfinala v evropskem pokalu EHF proti Holstebroju na Danskem. Prva tekma v Rdeči dvorani se je končala z minimalno zmago Velenjčanov (28:27).

V kvalifikacijah za EP slovenske mladinke izgubile s Hrvaško

18. 4. 2015 - V drugem krogu kvalifikacij za nastop na EP v Španiji je ženska mladinska reprezentanca Slovenije (U-19) prvič izgubila. Slovenke so na kvalifikacijskem turnirju v Bolgariji izgubile proti Hrvaški z 19:20 (9:11).

V 1. NLB Leasing ligi po šest točk za domače in gostujoče ekipe

18. 4. 2015 - V 1. NLB Leasing ligi za moške je bil na sporedu 24. krog, na šestih sobotnih tekmah pa so si domače in gostujoče ekipe enakovredno razdelile točke. Dve zmagi so dosegli gostitelji, dve gostje, dve tekmi pa sta se končali z remijem.
Več

Trimo Trebnje - Maribor Branik 28:27 (12:12)

18. 4. 2015 - Med šestimi sobotnimi tekmami v 24. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške je bil derbi v Trebnjem med Trimom in Mariborom Branikom. Dobili so ga rokometaši Trima, ki so se veselili zmage z 28:27 (12:12).
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!