Show menu

Rokometašice Krima Mercatorja zmagovito zapustile Volgograd

1. 11. 2014 - Rokometašice Krima Mercatorja so v tretji tekme sezone v lige prvakinj v ruskem Volgogradu presenetljivo premagale tamkajšnji Dinamo Sinaro s 26:25 (13:15). Po domači zmagi nad Hypom in porazu v Leipzigu so Krimovke ugnale še favorizirano ekipo skupine A.
Več

Proti latvijski rokometni neznanki odločno na zmago

31. 10. 2014 - Slovenska moška rokometna reprezentanca je z odliko opravila prvo nalogo v kvalifikacijah za nastop na EP na Poljskem leta 2016, po uvodni zmagi nad Slovaško z 31:25 pa jo že v soboto, 1. novembra, čaka druga tekma. V gosteh se bo pomerila z Latvijo, tekma pa se bo v Dobeleju začela ob 16.05.
Več

Slovenski rokometaši proti Slovaški v Kopru vknjižili prvi točki na poti do Poljske

29. 10. 2014 - Slovenska moška rokometna reprezentanca je v prvi kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu na Poljskem leta 2016 danes v Kopru premagala Slovaško z 31:25 (15:12). V drugem krogu se bo Slovenija v soboto, 1. novembra, srečala v gosteh z Latvijo.

Izjave po tekmi Slovenija - Slovaška

29. 10. 2014 - Kvalifikacije za evropsko prvenstvo na Poljskem leta 2016 so slovenski rokometaši začeli z zmago proti Slovaški (31:25). V slovenskem taboru so bili po tekmi v Kopru zadovoljni z zmago in prvima točkama.
Več

Krimovke v Volgograd z zmagovalno miselnostjo

29. 10. 2014 - Rokometašice Krima Mercatorja v soboto, 1. novembra 2014, ob 12. uri po slovenskem času čaka tretja tekma v tej sezoni lige prvakinj. Po domači zmagi nad Hypom in porazu v Leipzigu se bodo izbranke Marte Bon v 3. krogu merile v Volgogradu s tamkajšnjim Dinamom.
Več

Brez podcenjevanja proti Slovakom in Latvijcem na začetku kvalifikacij za EP 2016 na Poljskem

28. 10. 2014 - Slovenska moška rokometna reprezentanca v tem tednu začenja kvalifikacijski ciklus za nastop na evropskem prvenstvu na Poljskem leta 2016. Selektor Boris Denič ima pred uvodno tekmo s Slovaško, ki se bo v sredo, 29. oktobra 2014, v koprski dvorani Bonifika pričela ob 20.30, nekaj kadrovskih težav. Danes opravljena tudi predstavitev novih dresov.
Več

Priskrbite si vstopnico za ogled kvalifikacijske tekme Slovenija - Slovaška v Kopru

28. 10. 2014 - V dvorani Bonifika v Kopru se v sredo, 29. oktobra 2014, ob 20.30 obeta rokometni spektakel. Priskrbite si vstopnico za ogled kvalifikacijske tekme moških reprezentanc Slovenije in Slovaške.

Krimovke praznih rok iz Leipziga

26. 10. 2014 - Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem krogu evropske lige prvakinj v gosteh izgubile proti nemškemu Leipzigu s 24:30 (11:17). Ljubljanska ekipa se bo v prihodnjem krogu skupine A v gosteh pomerila z ruskim Dinamom iz Volgograda, tekma pa se bo v soboto, 1. novembra, pričela ob 11. uri.
Več

ŽURD Fikon Koper – Zelene Doline Žalec 19:24 (13:16)

26. 10. 2014 - Koprčanke so morale priznati premoč gostij iz Žalca, ki so vodile praktično celo tekmo in ob koncu zasluženo slavile zmago.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za september 2014!