Show menu

1. A DRL za ženske: Krim Mercator prvič izgubil

25. 4. 2015 - V 21. krogu v 1. A DRL za ženske so za veliko presenečenje poskrbele igralke Mlinotesta iz Ajdovščine. Na gostovanju v Ljubljani so premagale Krim Mercator z 31:28 (14:16), kar je prvi poraz državnih prvakinj v tej sezoni.
Več

Maribor Branik - Krka 37:24 (19:12)

25. 4. 2015 - Igralci Maribora Branika so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške dosegli visoko zmago. Mariborčani so v domači dvorani Tabor premagali Krko iz Novega mesta s 13 goli razlike - bilo je 37:24 (19:12).
Več

Slovan - Istrabenz Plini Izola 25:30 (12:14)

24. 4. 2015 - Rokometaši Slovana so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi doživeli petnajsti poraz. Ljubljančani so v domači dvorani na Kodeljevem gostili ekipo Istrabenz Plini Izola in izgubili z rezultatom 25:30 (12:14).
Več

Krško - Gorenje Velenje 22:34 (10:17)

24. 4. 2015 - V 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške je Gorenje gostovalo pri zadnjeuvrščenemu Krškemu. Po pričakovanju se je tekma končala z visoko zmago aktualnih državnih podprvakov iz Velenja, ki so slavili z 12 goli razlike - bilo je 34:22 (17:10).
Več

Akcija: "S kavča v Zlatorog - podpiram slovenske športnike"

24. 4. 2015 - Celjska dvorana Zlatorog bo v nedeljo, 3. maja, gostila kvalifikacijski dvoboj med Slovenijo in Švedsko v kvalifikacijah za EP 2016. Organizatorji so se odločili izpeljati zanimivo akcijo, imenovano "S kavča v Zlatorog", s katero želijo spodbuditi slovenske navijače k podpori vseh slovenskih športnikov v živo na prizoriščih.
Več

Naklo Peko Tržič – GEN-I Zagorje 21:49 (13:23)

23. 4. 2015 - Po slabem začetku domačih in vodstvu gostij z 2:10, so se domače le malce zbrale in na odmor odšle z zaostankom desetih zadetkov pri rezultatu 13:23.
Več

Sevnica - Celje Pivovarna Laško 17:32 (8:12)

22. 4. 2015 - Prvo tekmo 25. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške sta odigrala Sevnica in Celje Pivovarna Laško. Na tekmi v Sevnici so bili po pričakovanju boljši državni prvaki iz Celja, ki so zmagali z 32:17 (12:8).

V 1. A DRL za ženske v gosteh uspešne le Zagorjanke

22. 4. 2015 - Na treh sredinih tekmah v 20. krogu v 1. A DRL za ženske sta bili dvakrat uspešni domači ekipi, enkrat pa gostujoča. Doma sta zmagala Krka in Mlinotest Ajdovščina, na gostovanju pa GEN-I Zagorje.
Več

Mlinotest Ajdovščina – Naklo Peko Tržič 36:25 (18:12)

22. 4. 2015 - V tekmi, v kateri je bil zmagovalec znan že pred začetkom tekme, sta se v Ajdovščini srečali ekipi z različnimi cilji. Mlinarke se hočejo do konca prvenstva povzpeti za kakšno mesto na končni lestvici, gostje pa se krčevito borijo za obstanek.

Gorenje v polfinalu zaključnega turnirja pokala EHF z ekipo Füchse Berlin

21. 4. 2015 - V Berlinu si izžrebali polfinalna para zaključnega turnirja najboljših štirih ekip v evropskem pokalu EHF za moške. Rokometaši Gorenja se bodo v polfinalu srečali z ekipo Füchse Berlin, ki je tudi organizator turnirja.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!