Show menu

Velenjčani po zmagi na Danskem na zaključnem turnirju pokala EHF

19. 4. 2015 - Rokometaši Gorenja bodo nastopili na zaključnem turnirju evropskega pokala EHF v Berlinu. Po zmagi proti Holstebroju v Rdeči dvorani (28:27) so bili Velenjčani boljši tudi na povratni četrtfinalni tekmi na Danskem z 31:30 (18:16) in se uvrstili med štiri najboljše ekipe v tem tekmovanju.

Slovenske mladinke ostale brez nastopa na EP v Španiji

19. 4. 2015 - Ženska mladinska reprezentanca Slovenije (U-19) ne bo nastopila na letošnjem evropskem prvenstvu v Španiji. Slovenke so na kvalifikacijskem turnirju v Bolgariji osvojile drugo mesto, na EP pa bo igrala reprezentanca Hrvaške.

Gorenje proti Holstebroju na Danskem po evropsko vstopnico za Berlin

18. 4. 2015 - Rokometaše Gorenja v nedeljo, 19. aprila, ob 13. uri čaka povratna tekma četrtfinala v evropskem pokalu EHF proti Holstebroju na Danskem. Prva tekma v Rdeči dvorani se je končala z minimalno zmago Velenjčanov (28:27).

V kvalifikacijah za EP slovenske mladinke izgubile s Hrvaško

18. 4. 2015 - V drugem krogu kvalifikacij za nastop na EP v Španiji je ženska mladinska reprezentanca Slovenije (U-19) prvič izgubila. Slovenke so na kvalifikacijskem turnirju v Bolgariji izgubile proti Hrvaški z 19:20 (9:11).

V 1. NLB Leasing ligi po šest točk za domače in gostujoče ekipe

18. 4. 2015 - V 1. NLB Leasing ligi za moške je bil na sporedu 24. krog, na šestih sobotnih tekmah pa so si domače in gostujoče ekipe enakovredno razdelile točke. Dve zmagi so dosegli gostitelji, dve gostje, dve tekmi pa sta se končali z remijem.
Več

Trimo Trebnje - Maribor Branik 28:27 (12:12)

18. 4. 2015 - Med šestimi sobotnimi tekmami v 24. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške je bil derbi v Trebnjem med Trimom in Mariborom Branikom. Dobili so ga rokometaši Trima, ki so se veselili zmage z 28:27 (12:12).
Več

Jeruzalem Ormož - Slovan 25:25 (11:9)

18. 4. 2015 - Tekma Jeruzalem Ormož - Slovan v 24. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške se je končala brez zmagovalca. Ormožani in Ljubljančani so se po šestdesetih minutah razšli z rezultatom 25:25 (11:9).
Več

Istrabenz Plini Izola - Urbanscape Loka 27:27 (14:14)

18. 4. 2015 - Rokometaši ekipe Istrabenz Plini Izola so v 24. krogu v 1. NLB Leasing ligi dosegli drugi neodločen izid. Na domačem igrišču se je njihova tekma z gosti iz Škofje Loke končala s 27:27 (14:14).
Več

Slovenj Gradec 2011 - Sviš Ivančna Gorica 32:30 (15:14)

18. 4. 2015 - Slovenj Gradec 2011 je v 24. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške gostil Sviš iz Ivančne Gorice. Korošci so v domači dvorani zmagali z dvema goloma razlike - bilo je 32:30 (15:14).
Več

Krško - Riko Ribnica 26:35 (13:19)

18. 4. 2015 - Igralci Krškega so v 24. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške doživeli že 23. prvenstveni poraz. Zadnjeuvrščeni Krčani so pred domačimi gledalci izgubili proti ekipi Rika Ribnice s 26:35 (13:19).
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!