Show menu

Novice

Krimovke proti nepredvidljivim Nemkam v nedeljo v drugem krogu evropske lige prvakinj

25. 10. 2014 - Rokometašice Krima Mercatorja so navkljub nekaterim dvomom sijajno odprle evropsko ligo prvakinj. Na uvodni tekmi so na kolena položile tradicionalne tekmice iz avstrijskega Hypa z 32:20, v nedeljo, 26. oktobra 2014, pa bodo ob 14.30 gostovale v Leipzigu v Nemčiji.
Več

1. A DRL za ženske: Pirančanke in Žalčanke zmagale v gosteh, Zagorjanke in Novomeščanke doma

25. 10. 2014 - V 1. A DRL za ženske so bile v soboto odigrane štiri tekme petega kroga. Domače in gostujoče ekipe so zmagale po dvakrat: doma je to uspelo GEN-I Zagorju in Krki, na gostovanju pa Piranu in Zelenim dolinam Žalec.
Več

Riko Ribnica - Slovan 28:24 (16:9)

25. 10. 2014 - Ekipa Riko Ribnica se je v osmem krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške veselila nove prvenstvene zmage. Ribničani so bili doma boljši od Slovana iz Ljubljane z rezultatom 28:24 (16:9).
Več

Gorenje Velenje - Sviš Ivančna Gorica 35:31 (19:15)

25. 10. 2014 - V osmem krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške je Gorenje doseglo že osmo zmago. Velenjčani so v Rdeči dvorani premagali ekipo Sviš Ivančna Gorica s 35:31 (19:15).

V 1. A DRL za ženske bo konec tedna na sporedu peti krog

24. 10. 2014 - Prva tekma petega kroga v 1. A DRL za ženske je že bila odigrana vnaprej (Naklo Peko Tržič - Krim Mercator 21:48), ostalih pet pa bo konec tedna. Štiri bodo v soboto, 25. oktobra 2014, ena pa dan kasneje (nedelja, 26. oktober).
Več

Po žrebanju znani pari osmine finala pokala Slovenije v moški konkurenci

24. 10. 2014 - Na sedežu Rokometne zveze Slovenije so izžrebali pare osmine finala pokala Slovenije za moške. Tekme bodo na sporedu v sredo, 5. novembra 2014, med osmimi pari pa so tudi trije prvoligaški dvoboji.
Več

Vseh sedem tekem osmega kroga v 1. NLB Leasing ligi v soboto, 25. oktobra, ob 19. uri

24. 10. 2014 - V 1. NLB Leasing ligi za moške so na sporedu tekme osmega kroga. Vseh sedem tekem v tem krogu se bo začelo istočasno - v soboto, 25. oktobra 2014, ob 19. uri, vodilno Gorenje pa se bo v Velenju srečalo z zadnjeuvrščeno ekipo Sviš Ivančna Gorica.
Več

Slovenski mladinci se bodo pomerili z Istrabenz plini Izolo in Celjem Pivovarno Laško

23. 10. 2014 - V času krompirjev počitnic bodo slovenski mladinci odigrali dve trening tekmi. Najprej v sredo, 29. oktobra, v Izoli s člansko ekipo Istrabenz plini Izole, dan kasneje pa v Celju s člansko ekipo Celja Pivovarne Laško.

Kadetinje se bodo v ponedeljek pomerile z GEN-I Zagorjem

23. 10. 2014 - Žensko kadetsko reprezentanco (U-17) prihodnje leto čakajo kvalifikacije za nastop na EP. Trener Milan Ramšak pa bo v ponedeljek, 27. oktobra, začel s ciklusom priprav. Najprej z akcijo v Zagorju (ponedeljek, 27. oktober), nato pa z dvodnevnimi pripravami v Gorišnici (29. in 30. oktober).
Več

V šestnajstini finala pokala Slovenije za moške konec tekmovanja za pet prvoligaških ekip

22. 10. 2014 - V pokalu Slovenije za moške so odigrali tekme šestnajstine finala za sezono 2014/15. V osmino finala se ni uvrstilo pet prvoligaških klubov: Maribor Branik, Slovenj Gradec 2011, Urbanscape Loka, Krško in Sevnica.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za september 2014!