Show menu

Novice

Celjani s Kielom, Veszpremom, PSG, Wislo, Zagrebom, Bešiktašem in Flensburgom

26. 6. 2015 - Po žrebu na Dunaju so znane vse štiri skupine v evropski ligi prvakov za sezono 2015/16. Igralci Celja Pivovarne Laško bodo v skupini A igrali z naslednjimi klubi: Kiel (Nemčija), Veszprem (Madžarska), PSG (Francija), Wisla Plock (Poljska), Zagreb (Hrvaška), Bešiktaš (Turčija) in Flensburg (Nemčija).
Več

Krim v skupini z Larvikom, Rostovom in zmagovalcem kvalifikacijskega turnirja

26. 6. 2015 - Rokometašice Krima Mercatorja so dobile nasprotnice v skupinskem delu lige prvakinj v sezoni 2015/16. Krimovke bodo igrale v skupini A, v kateri so še norveški Larvik, ruski Rostov Don in zmagovalec kvalifikacijskega turnirja 2.
Več

V rubriki "ANKETA" glasujte in napovejte uvrstitev Slovenije v skupini C na EP 2016 na Poljskem

22. 6. 2015 - V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam zastavljamo novo vprašanje. Slovenski rokometaši bodo na EP 2016 na Poljskem igrali v skupini C skupaj s Španijo, Švedsko in Nemčijo, vi pa glasujte in napovejte, katero mesto v skupini bo osvojila Slovenija.
Več

Bliža se že 23. Eurofest, evropski rokometni festival

22. 6. 2015 - Že 23. evropski rokometni festival se nezadržno približuje. Le še dober teden je do srede, 1. julija, ko se bodo v Kopru zbrale ekipe udeleženke tega dogodka. Trenutno je prijavljenih že 152 ekip, prihajajo pa iz 18 držav: Avstrije, Belgije, Hrvaške, Češke, Danske, Francije, Madžarske, Italije, Izraela, Litve, Nemčije, Poljske, Romunije, Švedske, Slovaške, Srbije, Tajvana in Slovenije.
Več

Osmi poletni tabor Uroša Zormana v Savudriji

22. 6. 2015 - Temeljno vodilo ŠD Uroš Zorman je, da športna aktivnost vodi do sreče. Želimo si nasmejanih in veselih otrok, ki bodo sklepali nova prijateljstva, se naučili kaj novega, predvsem pa preživeli enkraten teden na morju in soncu v odlični družbi.
Več

RK Mivka in sportnaoprema.si sta letošnja državna prvaka v rokometu na mivki

21. 6. 2015 - Rokometni klub Mivka in ekipa sportnaoprema.si sta letošnja državna prvaka v rokometu na mivki. Dekleta iz RK Mivka so za ubranitev lanskega naslova v nedeljskem finalu v Ajdovščini z 2:0 ugnale RK Nazarje, fantje pa so bili v finalnem dvoboju z 2:0 boljši od moštva Ljubljana Warriors. Tretji mesti sta osvojili Ekipa da te skipa in Oaza caffe bar team.
Več

Celjani med evropskimi elitneži, Velenjčani pogoreli

20. 6. 2015 - Evropska rokometna liga prvakov bo v sezoni 2015/16 doživela korenite spremembe. Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo še naprej člani elitne druščine, medtem ko si njihovi tekmeci iz velenjskega Gorenja sploh niso izborili nastopa v najbolj imenitnem klubskem tekmovanju na stari celini.
Več

Slovenci na EP 2016 v skupini s Španijo, Švedsko in Nemčijo

19. 6. 2015 - V kongresnem centru v Krakowu so danes opravili žreb skupin za evropsko prvenstvo za moške, ki bo leta 2016 na Poljskem. Slovenski rokometaši bodo igrali v skupini C v Wroclawu, njihovi nasprotniki pa bodo Španija, Švedska in Nemčija.
Več

Konec tedna finale državnega prvenstva v rokometu na mivki

19. 6. 2015 - Nedeljski finalni turnir v Ajdovščini bo dal odgovor o letošnjih državnih prvakih v rokometu na mivki. Naslov branita RK Mivka v ženski in RD Koper 2013 v moški konkurenci, obe ekipi pa si morata nastop v finalu še priboriti. Že v soboto bodo namreč v Ajdovščini kvalifikacije, preko katerih v finale napredujeta dve najboljši moški in štiri najboljša ženska moštva.
Več

Ivezič predsednik združenja prvoligašev, Jug komisar lige

17. 6. 2015 - Novi predsednik združenja klubov 1. NLB Leasing lige za moške je postal Slavko Ivezič. Na današnji seji je bil za novega komisarja v tem tekmovanju izvoljen Aleš Jug.
Več

Katero mesto bo moška reprezentanca Slovenije osvojila v skupini C s Španijo, Švedsko in Nemčijo na EP 2016 na Poljskem?