Show menu

Novice

Slovenski kadeti z zmago nad Argentino osvojili turnir v Velenju

2. 8. 2015 - V dvoboju z Argentino, ki bo tekmec naših kadetov v skupini SP v Jekaterinburgu, dvoma o zmagovalcu ni bilo, saj je bila razlika v kvaliteti več kot očitna. Mladi Slovenci so slavili s kar 36:16, po turnirju pa je trener Jani Klemenčič določil 16 potnikov za Rusijo.
Več

Mlajši kadeti se z olimpijskega festivala evropske mladine vračajo s srebrnim odličjem

1. 8. 2015 - Slovenski rokomet je tretjič zapored osvojil odličje na olimpijskem festivalu za mlade. Po zlatih z olimpijskih festivalov evropske (Utrecht 2013) in svetovne mladine (Nanjing 2014), se iz Tbilisija vračajo s srebrno kolajno.
Več

Starejši kadeti so v drugem krogu turnirja v Velenju ugnali še Egipt

1. 8. 2015 - Na turnirju, ki od petka do nedelje poteka v velenjski Rdeči dvorani, nastopajo udeleženci SP za kadete, ki se konec prihodnjega tedna začenja v Jekaterinburgu. V drugem krogu so slovenski upi, po velikem boju, premagali Egipt.
Več

Mlajši kadeti v boj za zlato kolajno

31. 7. 2015 - Slovenskim fantom letnika 1998 in mlajšim je z zmago nad Nemčijo uspel preboj v veliki finale olimpijskega festivala evropskih iger v Tbilisiju.
Več

Starejši kadeti so turnir v Velenju začeli z zmago nad Alžirijo

31. 7. 2015 - Na prvi tekmi turnirja v Velenju, ki je za varovance trenerja Janija Klemenčiča generalka pred nastopom na SP v Rusiji, so slovenski upi gladko ugnali Alžirijo. Ob koncu je bilo kar 37:21.
Več

Starejši kadeti ta konec tedna na turnirju v Velenju

29. 7. 2015 - Tekme proti Argentini, Egiptu in Alžiriji, reprezentancam, ki se v Sloveniji mudijo na pripravah, bodo generalen preizkus moči kadetske izbrane vrste, ki je od 8. do 20. avgusta čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji.
Več

Mlajši kadeti so se z zmago nad Gruzijo uvrstili v polfinale olimpijskega festivala evropske mladine

29. 7. 2015 - Varovanci trenerja Saše Prapotnika so v tretjem krogu gladko ugnali gostitelje iz Gruzije in se prepričljivo uvrstili v polfinale, kjer se bodo v petek pomerili z Nemčijo.
Več

Mlajši kadeti (U-17) so v drugi tekmi olimpijskega festivala olimpijske mladine ugnali Švico

28. 7. 2015 - Slovenija je proti Švici nujno potrebovala zmago in četi trenerja Saše Prapotnika je po porazu z Francijo to tudi uspelo. Čeprav igra še vedno ni bila na najvišjem nivoju. Jutri naše čaka tekma z Gruzijo,ki odloča o uvrstitvi v polfinale
Več

Zmaga in poraz Slovenk (U-17) v dvoboju s hrvaškimi vrstnicami

27. 7. 2015 - Kadetinje so drugi del priprav za nastop na EP v Makedoniji zaključile v Novem mestu, kjer so se dvakrat pomerile s hrvaškimi vrstnicami. Prvo tekmo so izgubile s 30:26 (15:11), drugo pa dobile s 26:24 (12:12). Po dveh dneh premora bodo s pripravami nadaljevale na Rogli.
Več

Mlajši kadeti so nastope na olimpijske festivalu evropske mladine začeli s porazom proti Franciji

27. 7. 2015 - V prvem dvoboju skupine B olimpijskega festivala evropske mladine so varovanci trenerja Saše Prapotnika morali priznati premoč telesno močnejših Francozom, ki so slavili z 32:29 (17:12). Jutri naše čaka tekma s Švico.
Več

Katero mesto bo moška reprezentanca Slovenije osvojila v skupini C s Španijo, Švedsko in Nemčijo na EP 2016 na Poljskem?