Show menu

Zasedanje članov zbora RZS bo v četrtek, 9. julija, ob 16. uri

2. 7. 2015 - Na osnovi določil Statuta RZS bo 26. zasedanje zbora članov Rokometne zveze Slovenije v četrtek, 9. julija 2015, ob 16. uri v prostorih zveze na Leskoškovi cesti 9 e v Ljubljani. Predvidenih je sedem točk dnevnega reda.
Več

Združenje tekmovanja mladih objavilo novi lestvici najbolj uspešnih, na vrhu še naprej Celje Pivovarna Laško

1. 7. 2015 - Na vrhu bistvenih sprememb, v primerjavi s preteklimi sezonami, ni ne v moški, ne v ženski konkurenci. Lani so bili pri dekletih najbolj uspešni pri Mlinotestu, letos so pri Krimu Mercatorju, na tretje mesto pa se je prebil ŽURD Koper. Pri fantih na vrhu še naprej ostaja Celje Pivovarna Laško, na drugem mestu je letos Krka, na tretjem pa Loka.
Več

Slovenija osma na lestvici evropske rokometne zveze

1. 7. 2015 - Evropska rokometna zveza (EHF) vsako poletje objavlja lestvico uspešnosti reprezentančnih selekcij v moški in ženski kategoriji. Slovenija je pri fantih v vseh kategorijah med osem najboljših, ne samo v Evropi, temveč tudi na svetu, čeprav nas denimo ni bilo na lanskem EP na Danskem.

Jutri začetek že 23. Eurofesta po vrsti

30. 6. 2015 - Priprave na letošnji Eurofest gredo počasi h koncu. Prvi so v Koper že prispeli Danci iz ekipe Herlev - Hjorten, glavnino pa v informacijski pisarni pričakujejo v sredo čez dan, ko bo dežurala najštevilčnejša ekipa v sprejemni pisarni v Taverni. Dokončno je prijavljenih 152 ekip iz 18 držav, skupaj bo torej v Kopru prisotnih preko 3.000 udeležencev, ki se jim bodo priključili tudi številni obiskovalci prireditve.
Več

Pregledni trening kandidatov in kandidatk za reprezentanci v rokometu na mivki

30. 6. 2015 - Lani je bilo prvo državno prvenstvo, letos drugo, to poletje pa se ustanavljata tudi članski reprezentanci v rokometu na mivki. Kandidati za žensko in moško reprezentanco bodo tako v soboto, 5.julija, imeli pregledni trening v Ajdovščini.

Celjani s Kielom, Veszpremom, PSG, Wislo, Zagrebom, Bešiktašem in Flensburgom

26. 6. 2015 - Po žrebu na Dunaju so znane vse štiri skupine v evropski ligi prvakov za sezono 2015/16. Igralci Celja Pivovarne Laško bodo v skupini A igrali z naslednjimi klubi: Kiel (Nemčija), Veszprem (Madžarska), PSG (Francija), Wisla Plock (Poljska), Zagreb (Hrvaška), Bešiktaš (Turčija) in Flensburg (Nemčija).

Krim v skupini z Larvikom, Rostovom in zmagovalcem kvalifikacijskega turnirja

26. 6. 2015 - Rokometašice Krima Mercatorja so dobile nasprotnice v skupinskem delu lige prvakinj v sezoni 2015/16. Krimovke bodo igrale v skupini A, v kateri so še norveški Larvik, ruski Rostov Don in zmagovalec kvalifikacijskega turnirja 2.
Več

V rubriki "ANKETA" glasujte in napovejte uvrstitev Slovenije v skupini C na EP 2016 na Poljskem

22. 6. 2015 - V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam zastavljamo novo vprašanje. Slovenski rokometaši bodo na EP 2016 na Poljskem igrali v skupini C skupaj s Španijo, Švedsko in Nemčijo, vi pa glasujte in napovejte, katero mesto v skupini bo osvojila Slovenija.

Bliža se že 23. Eurofest, evropski rokometni festival

22. 6. 2015 - Že 23. evropski rokometni festival se nezadržno približuje. Le še dober teden je do srede, 1. julija, ko se bodo v Kopru zbrale ekipe udeleženke tega dogodka. Trenutno je prijavljenih že 152 ekip, prihajajo pa iz 18 držav: Avstrije, Belgije, Hrvaške, Češke, Danske, Francije, Madžarske, Italije, Izraela, Litve, Nemčije, Poljske, Romunije, Švedske, Slovaške, Srbije, Tajvana in Slovenije.

Osmi poletni tabor Uroša Zormana v Savudriji

22. 6. 2015 - Temeljno vodilo ŠD Uroš Zorman je, da športna aktivnost vodi do sreče. Želimo si nasmejanih in veselih otrok, ki bodo sklepali nova prijateljstva, se naučili kaj novega, predvsem pa preživeli enkraten teden na morju in soncu v odlični družbi.
Več

Katero mesto bo moška reprezentanca Slovenije osvojila v skupini C s Španijo, Švedsko in Nemčijo na EP 2016 na Poljskem?