Show menu

Gorenje proti Holstebroju na Danskem po evropsko vstopnico za Berlin

18. 4. 2015 - Rokometaše Gorenja v nedeljo, 19. aprila, ob 13. uri čaka povratna tekma četrtfinala v evropskem pokalu EHF proti Holstebroju na Danskem. Prva tekma v Rdeči dvorani se je končala z minimalno zmago Velenjčanov (28:27).

Slovenke v prvem krogu kvalifikacij za EP premagale Bolgarijo

17. 4. 2015 - Ženska mladinska reprezentanca Slovenije (U-1) je z zmago začela kvalifikacijski turnir v Bolgariji za nastop na letošnjem EP v Španiji. V prvem krogu skupine 6 so mlade Slovenke premagale domačo reprezentanco Bolgarije s 26:24 (9:12).

Mladinke (U-19) začenjajo s kvalifikacijami za nastop na EP v Španiji

17. 4. 2015 - Varovanke trenerja Bojana Voglarja so včeraj preko Beograda in Sofije srečno prispele v Gabrovo, kjer jih v petek, 17. februarja, ob 18. uri čaka prva tekma kvalifikacij za nastop na EP v Španiji. Prvi tekmec mladih Slovenk bo gostiteljica Bolgarija.

Selektor Denič objavil seznam 19 igralcev za kvalifikacijski tekmi s Švedsko

16. 4. 2015 - Moška članska reprezentanca Slovenije bo v kvalifikacijah za nastop na EP 2016 na Poljskem odigrala dve tekmi s Švedsko. Prva bo v sredo, 29. aprila, ob 19.15 v mestu Växjö, povratna pa v nedeljo, 3. maja, ob 17.30 v dvorani Zlatorog v Celju.
Več

Akcija: "S kavča v Zlatorog - podpiram slovenske športnike"

16. 4. 2015 - Celjska dvorana Zlatorog bo v nedeljo, 3. maja, gostila kvalifikacijski dvoboj med Slovenijo in Švedsko v kvalifikacijah za EP 2016. Organizatorji so se odločili izpeljati zanimivo akcijo, imenovano "S kavča v Zlatorog", s katero želijo spodbuditi slovenske navijače k podpori vseh slovenskih športnikov v živo na prizoriščih.
Več

Gorenje Velenje - Celje Pivovarna Laško 24:27 (9:10)

15. 4. 2015 - Derbi 24. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške Gorenje Velenje - Celje Pivovarna Laško se je končal z zmago gostov iz Celja. V Rdeči dvorani v Velenju so pivovarji zmagali z rezultatom 27:24 (10:9).
Več

Slovenske mladinke so dvakrat premagale avstrijske vrstnice

14. 4. 2015 - Mladinke (U-19) so od petka na pripravah v Slovenj Gradcu, v ponedeljek in danes pa so gostovale pri vrstnicah iz Avstrije, kjer so odigrale dve tekmi. Konec tedna jih v Bolgariji čaka nastop na kvalifikacijskem turnirju za letošnje evropsko prvenstvo.

Derbi Gorenje - Celje Pivovarna Laško uvod v 24. krog v 1. NLB Leasing ligi

14. 4. 2015 - V 1. NLB Leasing ligi za moške 24. krog prinaša derbi Gorenje Velenje - Celje Pivovarna Laško, ki bo na sporedu v sredo, 15. aprila, ob 18. uri v Rdeči dvorani. Ostalih šest tekem tega kroga bo v soboto, 18. aprila.
Več

Maribor Branik - Istrabenz Plini Izola 28:25 (13:14)

12. 4. 2015 - Na zadnji tekmi 23. kroga v 1. NLB Leasing ligi so si nov par točk priigrali rokometaši Maribora Branika. A proti ekipi Istrabenz Plini Izola so se v domači dvorani Tabor precej namučili, saj so zmagali le z 28:25 (13:14).
Več

V evropski ligi prvakov in prvakinj ni šlo brez presenečenj

12. 4. 2015 - V evropski ligi prvakov so odigrali prve tekme četrtfinala. V ligi prvakinj so po povratnih četrtfinalnih tekmah znani vsi štirje klubi, ki bodo nastopili na majskem zaključnem turnirju v Budimpešti.
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!