Show menu

Sviš doma izgubil z Ormožani, Trimo poražen v Škofji Loki

25. 4. 2015 - Na štirih sobotnih tekmah 25. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške so domače ekipe dosegle tri zmage. To je uspelo Mariboru Braniku, Riku Ribnici in Urbanscapeu Loki, edini domači poraz pa je doživel Sviš proti Ormožanom.

1. A DRL za ženske: Krim Mercator doživel prvi poraz

25. 4. 2015 - V 21. krogu v 1. A DRL za ženske so za veliko presenečenje poskrbele igralke Mlinotesta iz Ajdovščine. Na gostovanju v Ljubljani so premagale Krim Mercator z 31:28 (14:16), kar je prvi poraz državnih prvakinj v tej sezoni.
Več

Riko Ribnica - Slovenj Gradec 2011 36:30 (18:15)

25. 4. 2015 - Ribničani so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške dosegli šestnajsto prvenstveno zmago v tej sezoni. Pred domačimi gledalci so bili boljši od ekipe Slovenj Gradec 2011 s 36:30 (18:15).
Več

Maribor Branik - Krka 37:24 (19:12)

25. 4. 2015 - Igralci Maribora Branika so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške dosegli visoko zmago. Mariborčani so v domači dvorani Tabor premagali Krko iz Novega mesta s 13 goli razlike - bilo je 37:24 (19:12).
Več

Sviš Ivančna Gorica - Jeruzalem Ormož 24:25 (11:12)

25. 4. 2015 - Sviš se poslavlja od tekmovanja v 1. NLB Leasing ligi za moške in se seli v 1. B ligo. V 25. krogu je doma izgubil proti Jeruzalemu Ormožu s 24:25 (11:12) in ostaja na 13. mestu s tremi točkami zaostanka za Sevnico.
Več

Slovan - Istrabenz Plini Izola 25:30 (12:14)

24. 4. 2015 - Rokometaši Slovana so v 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi doživeli petnajsti poraz. Ljubljančani so v domači dvorani na Kodeljevem gostili ekipo Istrabenz Plini Izola in izgubili z rezultatom 25:30 (12:14).
Več

Krško - Gorenje Velenje 22:34 (10:17)

24. 4. 2015 - V 25. krogu v 1. NLB Leasing ligi za moške je Gorenje gostovalo pri zadnjeuvrščenemu Krškemu. Po pričakovanju se je tekma končala z visoko zmago aktualnih državnih podprvakov iz Velenja, ki so slavili z 12 goli razlike - bilo je 34:22 (17:10).
Več

Akcija: "S kavča v Zlatorog - podpiram slovenske športnike"

24. 4. 2015 - Celjska dvorana Zlatorog bo v nedeljo, 3. maja, gostila kvalifikacijski dvoboj med Slovenijo in Švedsko v kvalifikacijah za EP 2016. Organizatorji so se odločili izpeljati zanimivo akcijo, imenovano "S kavča v Zlatorog", s katero želijo spodbuditi slovenske navijače k podpori vseh slovenskih športnikov v živo na prizoriščih.
Več

Naklo Peko Tržič – GEN-I Zagorje 21:49 (13:23)

23. 4. 2015 - Po slabem začetku domačih in vodstvu gostij z 2:10, so se domače le malce zbrale in na odmor odšle z zaostankom desetih zadetkov pri rezultatu 13:23.
Več

Sevnica - Celje Pivovarna Laško 17:32 (8:12)

22. 4. 2015 - Prvo tekmo 25. kroga v 1. NLB Leasing ligi za moške sta odigrala Sevnica in Celje Pivovarna Laško. Na tekmi v Sevnici so bili po pričakovanju boljši državni prvaki iz Celja, ki so zmagali z 32:17 (12:8).
Več

Med petimi kandidati izberite Petrolovega rokometaša meseca za januar 2015!