Show menu

Novice - Apr 2010

2. 4. 2010

V soboto ob 20. uri bodo Celjani lovili štiri gole zaostanka proti Flensburgu v pokalu EHF

2. 4. 2010 - Po porazu v Flensburgu minulo soboto v četrtfinalu pokala EHF rokometaše Celja Pivovarne Laško čaka povratni obračun v Celju. V soboto ob 20. uri, v bržkone polni dvorani Zlatorog, bodo varovanci Zvonimirja "Noke" Serdarušića poskušali ujeti in prehiteti stare znance ter si priigrati polfinalno vstopnico.
2. 4. 2010

Pridite navijati v Koper!

2. 4. 2010 - V koprski dvorani Bonifika v nedeljo ne bodo igrali rokometaši Cimosa Kopra, temveč slovenska ženska članska reprezentanca. V četrtem krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu na Danskem in Norveškem se bodo Slovenke ob 17. uri pomerile z Italijankami.
1. 4. 2010

Slovenke v tretjem krogu kvalifikacij za Euro 2010 v Lombardiji premagale Italijanke

1. 4. 2010 - Ženska članska reprezentanca je na gostovanju pri Italijankah vknjižila sila pomembno zmago v boju za evropsko prvenstvo na Danskem in Norveškem letos decembra. Odpor neugodnih Italijank so Slovenke strle stežka, a so se na koncu z 28:26 (16:14) le veselile zmage in dveh točk.
1. 4. 2010

Moška reprezentanca bo na turnirju na Češkem nastopila dan prej od sprva predvidenega

1. 4. 2010 - Moška članska rokometna reprezentanca Slovenije bo v okviru priprav na kvalifikacije za SP 2011 opravila prvi pripravljalni cikel in se udeležila mednarodnega turnirja na Češkem. Prva tekma na gostovanju pri Čehih jo čaka v četrtek, 15. aprila.
31. 3. 2010

Vesna Puš: Gremo po dve zmagi ter štiri točke

31. 3. 2010 - Slovenska ženska članska reprezentanca je na dobri poti, da se po štirih letih spet prebije na veliko tekmovanje. Pred njo so še štirje pomembni obračuni v kvalifikacijah za EP, prvi dve stopnici pa bo potrebno prestopiti z Italijo. Kapetanka ekipe Vesna Puš je sila optimistična.