Show menu

Novice - Apr 2011

1. 4. 2011

Kandidati za moško reprezentanco letnika 1994 in mlajši se bodo zbrali v ponedeljek v Celju

1. 4. 2011 - V ponedeljek, 4. aprila 2011, ob 15.30 se bodo v Celju zbrali kandidati za moško reprezentanco letnika 1994 in mlajši. Odigrali bodo tudi pripravljalno tekmo proti mladinski ekipi Celja Pivovarne Laško.
30. 3. 2011

Končnica za prvaka: Cimos v tretjem krogu z minimalno razliko premagal rokometaše Loke, zmagoviti zadetek je dosegel Uroš Rapotec

30. 3. 2011 - Tretji krog končnice za prvaka v prvi ligi za moške se je začel s tekmo Cimos Koper - Loka. V dvorani Bonifika so bili samo za zadetek boljši domači rokometaši (30:29), potem ko je tik pred koncem zmagoviti zadetek dosegel Uroš Rapotec.
1. 4. 2011

Končnica za obstanek: Slovan na prvi tekmi tretjega kroga izgubil proti Slovenj Gradcu

1. 4. 2011 - V končnici za obstanek v prvi ligi za moške sta se na prvi tekmi tretjega kroga pomerila Slovan in Slovenj Gradec. Na Kodeljevem so bili uspešnejši gostje s Koroške, ki so zmagali z 31:28.
1. 4. 2011

Zagorje bo konec tedna gostilo zaključni turnir slovenskega pokalnega tekmovanja za ženske

1. 4. 2011 - Zaključni turnir letošnjega pokalnega tekmovanja Slovenije za ženske (Pokal z' dežele) bo gostilo Zagorje. V soboto, 2. aprila 2011, bosta polfinalni tekmi (Krka - Žalec in Zagorje GEN-I - Krim Mercator), v nedeljo pa še dvoboja za tretje in prvo mesto.
31. 3. 2011

Končnica za prvaka: Celjani na derbiju v Zlatorogu prvič v letošnji sezoni ugnali Gorenje

31. 3. 2011 - Na derbiju tretjega kroga končnice za prvaka v prvi slovenski ligi za moške sta se pomerila Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje. Zmaga je ostala v Zlatorogu, kajti Celjani so zmagali z 28:24 (14:13).
1. 4. 2011

Tri slovenske moške klube čakajo povratne četrtfinalne tekme v evropskih pokalih

1. 4. 2011 - Konec tedna bodo na povratnih četrtfinalnih tekmah v evropskih pokalih nastopili tudi trije slovenski klubi. Gorenje (pokal EHF) bo v nedeljo gostilo nemški Göppingen, medtem ko bosta ostala naša predstavnika v soboto gostovala: Maribor Branik (pokal pokalnih zmagovalcev) pri San Antoniu v Španiji, Cimos (pokal challenge) pa pri moštvu Azoty Pulawy na Poljskem.