25. 9. 2010

V rubriki "INTERVJU" gostuje Uroš Zorman, kapetan rokometašev Celja Pivovarne Laško

V rubriki "INTERVJU" tokrat gostuje Uroš Zorman, rokometaš Celja Pivovarne Laško. Novi kapetan aktualnih slovenskih prvakov je v intervjuju ocenil "skupino smrti" v ligi prvakov in celjske možnosti v Evropi, spregovoril o okrepitvah in trenutni uigranosti precej spremenjenega igralskega kadra, napovedal razplet uvodnih tekem proti Kielcam in Rheinu Neckarju... Vabljeni k zanimivemu branju!

 

 

Uspeh na Poljskem bi povečal pričakovanja in zanimanje za prvo tekmo v domači dvorani Zlatorog, kamor v soboto prihaja nemški Rhein Neckar Löwen.

 

Uvodni tekmi proti Poljakom in Nemcem sta lahko že ključni tako za razplet v naši skupini kot za celotno evropsko sezono celjskega kluba. Uspeh na Poljskem bi seveda avtomatično povečal tudi zanimanje in evforijo za domačo tekmo z Rheinom Neckarjem. Jasno je, da zmage prinašajo boljše vzdušje v garderobi, klubu in celotnem okolju, zato bi bili točki iz Kielc še toliko bolj dragoceni. Evropsko sezono je v vsakem primeru lepše začeti z zmago kot pa s porazom, vendar tudi ob morebitnem neuspehu na Poljskem to za nas ne bo pomenilo konca sveta. Se pa seveda prav vsi zavedamo, da bi poraz na Poljskem povečal pritisk in imperativ zmage proti Rheinu Neckarju v dvorani Zlatorog, kjer si nikakor ne bi smeli privoščiti še enega spodrsljaja. Kljub vsemu pa s prvih dveh tekem v skupini, v nedeljo proti Kielcam in v soboto doma proti Rheinu Neckarju, pričakujem maksimalen izkupiček – torej štiri točke!

INTERVJU Z UROŠEM ZORMANOM