23. 6. 2011

Za tekmovanje v 1. A DRL-moški v naslednji sezoni 2011/12 pod okriljem RZS se je doslej prijavilo že enajst klubov od skupno dvanajstih

Na razpis Rokometne zveze Slovenije za tekmovanje v 1. A DRL-moški v sezoni 2011/12 pod okriljem RZS se je prijavilo enajst klubov od skupno dvanajstih. Odgovor Trima iz Trebnjega bo posredovan v ponedeljek, 27. junija 2011.

 

Rokometna zveza Slovenije je v torek, 21. junija 2011, razpisala prijavo za klube v tekmovanje v 1. A DRL-moški, zadnji rok za oddajo izpolnjenega prijavnega obrazca pa je bil četrtek, 23. junij 2011, do 12. ure. Do izteka roka se je prijavilo deset klubov, naknadno pa še RD Ribnica Riko hiše.

 

Za tekmovanje v novi prvoligaški sezoni v moški konkurenci pod okriljem RZS se je lahko prijavilo dvanajst klubov, ki imajo pravico nastopa v 1. A DRL-moški. To pravico so imeli RK Cimos Koper, RK Gorenje, RK Celje Pivovarna Laško, RD Loka, RK Maribor Branik, RK Trimo Trebnje, RD Ribnica Riko hiše, MRK Krka, RK Jeruzalem Ormož, RD Šmartno Herz Factor banka, RK Krško in RD Izola Istrabenz plini.

 

 

Za tekmovanje v 1. A DRL-moški v naslednji sezoni (2011/12) se je prijavilo naslednjih enajst klubov:

 

 

RK Cimos Koper

 

RK Gorenje

 

RK Celje Pivovarna Laško

 

RD Loka

 

RK Maribor Branik

 

MRK Krka

 

RD Ribnica Riko hiše

 

RK Jeruzalem Ormož

 

RD Šmartno Herz Factor banka

 

RK Krško

 

RD Izola Istrabenz plini.


 

RD Ribnica Riko hiše se je za tekmovanje prijavil naknadno (po izteku roka), RK Trimo Trebnje pa bo svojo odločitev posredoval v ponedeljek, 27. junija 2011. 

 

Sestanek klubov, ki so se prijavili za tekmovanje, bo v četrtek, 30. junija 2011, ob 17. uri v prostorih RZS na Leskoškovi 9 e v Ljubljani.

 

 

 

PRIJAVA KLUBOV ZA TEKMOVANJE V 1. A DRL-MOŠKI V SEZONI 2011/12 POD OKRILJEM RZS