23. 9. 2011

Novo: V rubriki "ANKETA" vprašanje o razpletu v 1. NLB Leasing ligi v sezoni 2011/12

V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam tokrat zastavljamo vprašanje, povezano z razpletom 1. NLB Leasing lige za moške v tekmovalni sezoni 2011/12. Rokometaši Cimosa so v prejšnji sezoni osvojili naslov slovenskih prvakov, mi pa vas sprašujemo, ali bodo Koprčani uspeli ubraniti lovoriko tudi v letošnji. Vabljeni k sodelovanju!

 

V jubilejni, dvajseti sezoni (2010/11) prve slovenske rokometne lige za moške so se igralci Cimosa veselili svojega prvega naslova državnih prvakov Slovenije. Pred njimi so naslov najboljšega v slovenski ligi kar 17-krat osvojili rokometaši Celja Pivovarne Laško, po enkrat pa Gorenje in Mobitel Prule 67.

 

Koprčani so v minuli tekmovalni sezoni 2010/11 osvojili še dve lovoriki. Postali so zmagovalci slovenskega pokala in evropskega pokala challenge.

 

Naše tokratno vprašanje v tradicionalni rubriki "ANKETA" je povezano z domačim ligaškim tekmovanjem. Zanima nas namreč vaše mnenje, ali bo Koprčanom v 1. NLB Leasing ligi v sezoni 2011/12 uspelo ubraniti naslov slovenskih prvakov iz minule sezone. Vabljeni k sodelovanju!

 

 

 

 

ANKETA - NOVO VPRAŠANJE!