9. 6. 2013

Moška članska reprezentanca končno v popolni zasedbi

V soboto in danes se je moška članska reprezentanca, ki ima pred seboj samo en cilj, uvrstitev na EP 2014, končno sestavila. V soboto so se izbrani vrsti priključili igralci, ki so imeli klubske obveznosti v Franciji, danes pa še tisti, ki si kruh služijo v Nemčiji.

 

 

V soboto zvečer so se pripravam pridružili Miha Žvižej, Dragan Gajič, Vid Kavtičnik in Primož Prošt. Slednjemu je zadnja tekma v bundesligi proti Magdeburgu odpadla zaradi poplave. Danes sta se izbrani vrsti priključila še Nenad Bilbija in Gorazd Škof, tako da je reprezentanca dobila dokončno podobo za kvalifikacijski tekmi z Romunijo in Belorusijo.

 

 

V Romunijo bodo varovanci selektorja Borisa Deniča odpotovali v torek dopoldne, tako da ravno veliko časa za skupne priprave ne bo. Nekaj težav z boleznijo ima Matej Gaber, kapetan Uroš Zorman pa se je že vključil v normalen proces treninga.

 

 

Zadnji dve tekmi za nastop na EP 2014 sta izjemnega pomena, zato bo pomoč s tribun dvorane Stožice v nedeljo, 16. junija, še kako pomembna. Še prej pa velja ohraniti koncentracijo na gostovanju v romunski prestolnici.