21. 3. 2014

Na priprave ženske članske reprezentance Slovenije povabljenih sedemnajst igralk

Slovenska selektorka Marta Bon bo svoje varovanke na pripravah za nadaljevanje kvalifikacij za letošnje evropsko prvenstvo zbrala v nedeljo, 23. marca 2014, v Ljubljani. Na priprave je vabljenih 17 igralk, prvič pa je med njimi tudi Pia Ugrin (GEN-I Zagorje).

 

 

Slovenska ženska članska reprezentanca je v uvodnih dveh kvalifikacijskih tekmah za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu na Madžarskem in Hrvaškem premagala Srbijo z 31:26 in izgubila s Švedsko s 25:30, prihodnji teden pa bo igrala dve tekmi s Švico.

 

 

Prva tekma bo v četrtek, 27. marca, v Stäfi, druga pa v nedeljo, 30. marca, v Ljubljani. Vstopnice po pet evrov so že v prodaji, moč pa jih je kupiti na prodajnih mestih Eventima.

 

 

Slovenija bo po bližnjih tekmah s Švico zadnja dva dvoboja igrala junija. V sredo, 11. junija, bo v Ljubljani gostila Švedsko, v nedeljo, 15. junija, pa se bo pomerila s Srbijo v Nišu. Na evropsko prvenstvo se bosta uvrstili dve najboljši reprezentanci v skupini 5.

 

 

Na seznamu selektorke Marte Bon za začetek priprav je 17 igralk, prvič pa se bo med njimi znašla tudi Pia Ugrin (GEN-I Zagorje), sicer mladinska reprezentantka Slovenije. Dekleta se bodo zbrala v nedeljo, 23. marca, v Ljubljani, vadile pa bodo v dvorani Kodeljevo.

 

 

Na seznamu so:

 

 

Teja Ferfolja (GEN-I Zagorje)

 

Sanja Gregorc (GEN-I Zagorje)

 

Ana Gros (Metz – Francija)

 

Neli Irman (GEN-I Zagorje)

 

Nina Jeriček (Nimes – Francija)

 

Alja Koren (ÉTV-Érdi VSE – Madžarska)

 

Lina Krhlikar (Celles-sur-Belle – Francija)

 

Barbara Lazović (Krim Mercator)

 

Miša Marinček (Krim Mercator)

 

Tamara Mavsar (Krim Mercator)

 

Maxim Pelikan (Celje Celjske mesnine)

 

Ana Petrinja (Cetate DevaTrans – Romunija)

 

Sergeja Stefanišin (Krim Mercator)

 

Maja Šon (Nimes – Francija)

 

Branka Zec (Vulkan Ladies – Nemčija)

 

Maja Zrnec (Krim Mercator)

 

Pia Ugrin (GEN-I Zagorje)