3. 6. 2014

Ženska reprezentanca se bo v Umagu danes in jutri pomerila s Hrvaško

Dekleta se za tekmi s Švedsko (Ljubljana, 11. 06. ob 20.00) in Srbijo (Niš, 15. 06. ob 17.30) že nekaj dni pripravljajo v Ljubljani, nocoj pa jih ob 18. uri čaka prva od dveh prijateljskih tekem s Hrvaško. Druga tekma bo jutri ob 11. uri,  žal pa tudi pri dekletih ne gre brez težav, saj se je Maji Zrnec in Nini Jeriček na seznamu poškodovanih pridružila še Tamara Mavsar.

Igralke, ki igrajo v tujini, so pretekli konec tedna zaključile s klubskimi obveznostmi in se bodo izbrani vrsti priključile v prihodnjih dneh. Ana Gros je denimo z Metzom osvojila naslov francoske prvakinje, za kar si gotovo zasluži iskrene čestitke. Žal tudi pri ženski reprezentanci ne gre brez težav, saj se je na včerajšnjem treningu poškodovala še Tamara Mavsar, ki ima težave s kolenom. Za kako težko poškodbo gre, bodo pokazali današnji zdravniški pregledi.

Dekleta sicer nocoj čaka prva od dveh prijateljskih tekem s Hrvaško. Obe bosta v Umagu, nocoj ob 18.00 in jutri ob 11.00. Selektorica Marta Bon se je odločila, da bo zaradi utrujenosti doma pustila Grosovo, Majo Šon in Neža Mitruševska.