16. 5. 2015

Izjave po tekmi Füchse Berlin - Gorenje Velenje

Izjave po polfinalni rokometni tekmi Füchse Berlin - Gorenje Velenje (27:24) na zaključnem turnirju evropskega pokala EHF v Berlinu.

 

 

Gregor Cvijič, trener Gorenje: "Na današnji tekmi so v določenih trenutkih zatajili naši trije ključni igralci, ki so nas dobesedno vlekli skozi sezono. Mojim fantom ne glede na to čestitam, borili so se po najboljših močeh in dali vse od sebe. Ostal je grenak okus, morda bi lahko iztržili več, a to je šport."

 

 

 

Staš Skube, rokometaš Gorenja: "Berlinčani so nas malce presenetili z obrambo 5-1. Te doslej še nisem videl pri njih, kar nas je nekoliko zmedlo. Ob tem smo dosegli le 24 golov, kar je premalo proti tako kakovostni ekipi, pa tudi obramba ni bila na najvišji ravni. Nismo bili pravi, a jutri je nov dan, za nas se turnir še ni končal, želimo osvojiti tretje mesto."

 

 

 

Mario Šoštarič, rokometaš Gorenja: "Borili smo se po najboljših močeh. Berlinčani so nas nadigrali na taktični plati, izkoristili so naše šibke točke in se zasluženo uvrstili v finale."

 

 

 

Dagur Sigurdsson, trener Füchseja iz Berlina: "Današnje zmage smo zelo veseli, za nami je težka polfinalna tekma. Gorenje je namreč odlična ekipa. Zelo smo se pripravljali na to tekmo, saj nam je uvrstitev v finale veliko pomenila."

 

 

 

EVROPSKI POKAL EHF ZA MOŠKE - SEZONA 2014/15