12. 6. 2021

Riko Ribnico okrepil srbski reprezentant

Riko Ribnica bo v novo sezono vstopila okrepljena s srbskim reprezentantom Ilijo Bogdanovićem. Rokometaš, ki igra na mestu krožnega napadalca, bo avgusta dopolnil 26 let.

Ilija se je rodil leta 1995 v Čačku, zadnja leta pa je nastopal v dresu Radničkega iz Kragujevaca. Z odličnimi igrami je nase opozoril tudi srbskega selektorja in dobil poziv tako v marčevski, kot tudi v junijski zbor. 

"S 190 centimetri bo Bogdanović pomemben člen naše ekipe tako v obrambi in napadu, saj premore dovolj izkušenj in izkazuje veliko željo po napredovanju," so ob predstavitvi zapisali na družabnih omrežjih člana Lige NLB. 

"Vesel sem, ker bom svojo kariero nadaljeval v Sloveniji in predvsem v Ribnici, saj menim, da je to zame prava rokometna sredina. Verjamem, da se bo pandemija končala in se bo s tem lahko publika vrnila v dvorane ter nam pomagala, da se vrnemo v sam vrh slovenskega rokometa. Trudil se bom maksimalno, da upravičim zaupanje predsednika in trenerja. Komaj čakam, da se vidimo!" pa je v prvi izjavi pred začetkom novega poglavja na športni poti dejal Bogdanović.