Show menu

Intervjuji - Apr 2009

11. 4. 2009

Fotogalerija: kvalifikacije mladincev za SP

11. 4. 2009 - V rubriki "Fotogalerije" si lahko ogledate nekaj utrinkov iz dvorane Zlatorog, kjer se je slovenska moška mladinska reprezentanca borila s Slovaško, Litvo in Rusijo za nastop na svetovnem prvenstvu v Egiptu. Nekaj izjemnih trenutkov s prvega obračuna Slovenije proti Slovaški je v fotografski objektiv ujel Slavko Kolar.
Več
12. 4. 2009

Predsednik RZS Franjo Bobinac na obisku pri mladinkah in mladincih

12. 4. 2009 - Predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac je v petek - ob začetku kvalifikacij mladincev za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Egiptu ter kvalifikacij mladink za preboj na avgustovsko evropsko prvenstvo - obiskal dvorano Zlatorog ter spodbujal mlade slovenske upe na obračunu s Slovaško. Drugi dan pa se je odpravil v Ormož, kjer so si Slovenke z zmago nad Švico že zagotovile vstopnico za prvenstvo Stare celine.
Več
10. 4. 2009

Obrvanu kazen zmanjšana s treh mesecev na dva, nižji tudi za Jegliča in Kumarja

10. 4. 2009 - Arbitražna komisija Združenja rokometnih prvoligašev Slovenije (ZROPS) je odločala o pritožbah na kazni zaradi incidenta po prvenstveni tekmi Trimo - Gorenje. Gostujočemu trenerju Ivici Obrvanu je kazen s treh mesecev prepovedi opravljanja funkcije zmanjšala na dva.
Več
10. 4. 2009

Slovenske mladinke v Ormožu najprej s Turčijo

10. 4. 2009 - Drevi ob 19. uri slovenska mladinska ženska reprezentanca začenja s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo na Madžarskem. V Ormožu mora osvojiti eno izmed prvih dveh mest v konkurenci Slovaške, Švice in Turčije. Prvi obračun skupine 1 v dvorani Hardek bo ob 17. uri med Slovaško in Švico.
Več
10. 4. 2009

V Celju začenjajo Slovenci proti Slovakom

10. 4. 2009 - Mladinsko slovensko moško reprezentanco od petka do nedelje čaka kvalifikacijski turnir za nastop na svetovnem prvenstvu v Egiptu, ki bo letos avgusta. V dvorani Zlatorog v Celju bodo Slovenci prvo tekmo igrali drevi ob 19. uri s Slovaško. Za nastop na SP v konkurenci Rusije, Litve in Slovaške potrebujejo prvo mesto v svoji skupini.
Več
9. 4. 2009

Jure Dolenec: Ne bomo imeli lahkega dela

9. 4. 2009 - Kapetan moške mladinske rokometne reprezentance Slovenije Jure Dolenec je pred začetkom kvalifikacij za nastop na avgustovskem svetovnem prvenstvu v Egiptu spregovoril za ro.kometas.si V Celju bodo mladi slovenski upi veseli vsakršne pomoči s tribun, saj je pred njimi težavna naloga.
Več
8. 4. 2009

Tamara Mavsar: S ponosom nosimo reprezentančni dres s slovenskim grbom

8. 4. 2009 - Slovensko žensko mladinsko reprezentanco od petka do nedelje čaka kvalifikacijski turnir za nastop na evropskem prvenstvu na Madžarskem. Slovenke se bodo pomerile s Turčijo, Slovaško in Švico. Za uvrstitev na prvenstvo morajo Slovenke zasesti eno izmed prvih dveh mest. Kapetanka, 18-letna Tamara Mavsar, je v pogovoru za rok.ometas.si dejala, da je prepričana o uspehu.
Več
8. 4. 2009

Znani termini polfinalnih obračunov lige prvakov

8. 4. 2009 - Štirje polfinalisti lige prvakov so se uskladili glede datumov in ur polfinalnih obračunov. Hamburg in Ciudad Real bosta prvo tekmo odigrala v soboto, 25. aprila, Kiel in Rhein Neckar Löwen pa dan kasneje.
Več
7. 4. 2009

V rubriki BLOG tokrat gostuje Slavko Ivezič

7. 4. 2009 - V petek se v Celju začenjajo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu za mladince v Egiptu. Pred pomembnim dogodkom v rubriki BLOG gostuje selektor slovenske mladinske reprezentance Slavko Ivezič, ki je zapisal kopico zanimivosti o poteku priprav, nasprotnikih v dvorani Zlatorog, izbiri igralskega kadra...Vabljeni k branju!
Več
7. 4. 2009

Blog Slavka Iveziča

7. 4. 2009 - Slovenska reprezentanca začenja zadnje dejanje v mladinski kategoriji - kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2009. Generacija letnika 1988, ki letos dopolnjuje 21 let, si močno želi poletnega "obiska" Egipta, ki bo prizorišče SP. Do takrat nas čaka zelo razburkano morje, polno čeri z imeni Slovaška, Litva in Rusija. To so namreč naši nasprotniki v kvalifikacijah na velikonočni vikend od 10. do 12. aprila v Celju. Malce nam je bila naklonjena sreča, saj smo po odpovedi Litve dobili priložnost za organizacijo le-teh. Domač teren je lahko namreč jeziček na tehtnici v končnem seštevku, ki bi nas ob končnem prvem mestu pripeljal do uresničitve cilja, ki smo si ga zadali.
Več