Show menu

Intervjuji - Avg 2009

5. 8. 2009

Intervju s Slavkom Ivezičem

5. 8. 2009 - Moška mladinska reprezentanca Slovenije od 6. do 19. avgusta nastopa na svetovnem prvenstvu v Egiptu. To je že njen sedmi nastop med najboljšimi reprezentancami sveta, najboljši dosežek pa je bronasta kolajna iz Brazilije leta 2003. Pred odhodom v Egipt smo se pogovarjali s selektorjem slovenske izbrane vrste Slavkom Ivezičem, ki je ocenil potek priprav, igro njegovih izbrancev, predstavil cilje Slovenije in napovedal glavne favorite za kolajne.
Več
4. 8. 2009

Izobraževanje za strokovno-organizacijsko delo v športu

4. 8. 2009 - V skladu s sklepom predsedstva Rokometne zveze Slovenije vas obveščamo, da RZS v sodelovanju s Športno izobraževalnim centrom (ŠIC) razpisuje usposabljanje strokovno-organizacijskih delavcev v športu (delegati in tajniki v klubih).
Več
4. 8. 2009

Na slovesu švedskega zvezdnika Stefana Lövgrena tudi Vid Kavtičnik in Roman Pungartnik

4. 8. 2009 - Dvorana v Kielu bo v soboto, 8. avgusta, prizorišče velikega rokometnega spektakla. Aktivno igralsko kariero bo uradno končal švedski zvezdnik Stefan Lövgren, ob tej priložnosti pa bosta tudi tekmi, na katerih se bodo v štirih moštvih predstavili Kielovi nekdanji zvezdniki, svetovna selekcija veteranov, Kielova zasedba za sezono 2009/10 ter moštvo bivših igralcev nemškega kluba. Slovenske barve bosta zastopala Vid Kavtičnik in Roman Pungartnik.
Več
3. 8. 2009

Krim Mercator v letošnji tekmovalni sezoni načrtuje vrnitev v evropski vrh

3. 8. 2009 - Rokometašice Krima Mercatorja imajo v prihajajoči sezoni 2009/10 visoke cilje. Na Galjevici namreč načrtujejo uvrstitev v polfinale evropske lige prvakinj in na finalni turnir četverice v regionalni ligi, na domačem prizorišču pa osvojitev dvojne krone (državno prvenstvo in pokal Slovenije).
Več
2. 8. 2009

Selektor mladinske reprezentance Slavko Ivezič izbral igralce za SP v Egiptu

2. 8. 2009 - Slavko Ivezič, selektor moške mladinske reprezentance Slovenije, je izbral 16 igralcev, ki bodo anstopili na bližnjem svetovnem prvenstvu v Egiptu. Med igralci, ki so bili na pripravah, bodo v domovini ostali Blaž Fink, Miloš Djurdjevič in Primož Drožina.
Več