Show menu

Intervjuji - Jul 2013

4. 7. 2013

Do nedelje v Velenju vrsta prijateljskih tekem mladinskih reprezentanc, ki se pripravljajo za SP

4. 7. 2013 - Slovenska mladinska reprezentanca, ki se pripravlja za nastop na svetovnem prvenstvu v Bosni in Hercegovini, bo od četrtka do nedelje v Velenju odigrala vrsto prijateljskih tekem z vrstniki iz Srbije, Rusije in Kuvajta.
Več
5. 7. 2013

Moška mladinska reprezentanca Slovenije v Velenju remizirala z vrstniki iz Srbije

5. 7. 2013 - Prvo tekmo v okviru pripravljalnega kampa so slovenski mladinci odigrali proti Srbiji in skupaj s strokovnim vodstvom ugotovili, da jih zadnji teden priprav čaka še veliko dela. Le na trenutke so namreč prikazali tisto, kar od njih pričakuje strokovno vodstvo in tudi rokometna javnost.
Več
5. 7. 2013

V soboto, 6. julija, v Ajdovščini slovesno odpirajo igrišče za igranje rokometa na mivki

5. 7. 2013 - Rokometni zanesenjaki iz Ajdovščine so pred časom, tudi ob pomoči RZS, začeli s projektom »Poletje na grajski mivki«, ki bo ta konec tedna dokončno zaživelo. Osrednji del projekta je peščeno igrišče, ki bo do konca avgusta omogočalo igranje rokometa na mivki, pa tudi odbojke in nogometa na mivki.
Več
2. 7. 2013

Slovenski selektor Boris Denič nominiran v izboru IHF za najboljšega trenerja leta

2. 7. 2013 - Za slovenski rokomet, predvsem pa za Borisa Deniča, je nominacija s strani svetovne rokometne zveze (IHF) v krog kandidatov za izbor najboljšega trenerja na svetu v moškem rokometu izjemno lepo priznanje. Denič je prvi slovenski rokometni strokovnjak v zgodovini, ki se je pojavil v tem tradicionalnem izboru.
Več
2. 7. 2013

Obala bo od danes do nedelje v znamenju tradicionalnega rokometnega festivala Eurofest

2. 7. 2013 - Od torka, 2. julija, do vključno nedelje, 7. julija, bo v Izoli in Kopru potekal tradicionalni evropski rokometni festival Eurofest. Na letošnjem, že 21. Eurofestu, bo sodelovalo 125 ekip iz petnajstih držav, med katerimi bo tudi nekaj takšnih, ki bodo nastopile prvič.
Več
1. 7. 2013

Rokometna zveza Slovenije pripravila sprejem za žensko reprezentanco, srebrno na SI v Turčiji

1. 7. 2013 - Za žensko člansko reprezentanco Slovenije, ki je na sredozemskih igrah v Turčiji osvojila srebrno kolajno, je Rokometna zveza Slovenije pripravila slovesen sprejem. Po uradnem delu s sprejemanjem čestitk, daril in cvetja je sledilo še druženje v sproščenem vzdušju.
Več