Show menu

BILTEN DEČKI

V soboto 11.6.2016 je v dveh celjskih dvoranah potekal Zaključni festival v mini rokometu za dečke in deklice. Na festivalu je sodelovalo 14 ekip deklic (OŠ Zadobrova, OŠ Nove Fužine, OŠ Mirna, RK Piran, OŠ dr. Bogomirja Magajne Divača, OŠ Srečka Kosovela Sežana, Koroška, RK Olimpija, Zagorje ob Savi, RK Zelene doline Žalec bele in zelene, ŽRK Celje Celjske mesnine A in B in OŠ Oskar Kovačič) in 14 ekip dečkov (Koroška, ŠD RK Krim – Olimpija, RD Slovan, Šaleška, OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica, MRD Dobova, OŠ Majšperk, Bela Krajina, RK Celje pivovarna Laško A, B in C, OŠ Srečka Kosovela Sežana, OŠ Ig in Rokometni klub Krško). 400 mladih rokometašev in rokometašic je odigralo po 6 tekem, kjer je bil poudarek predvsem na uživanju v rokometni igri, fair playu, zabavi ter druženju. Na otvoritvi je bil izveden tudi Fair play protokol, kjer so organizator, starši, sodniki, igralci ter trenerji prebrali Sportikus prisego ter tekme odigrali po vodilu Fair play vodi naprej!Vsi udeleženci so prejeli hrano in pijačo, razveselili smo jih s sladoledom, podarili smo jim brezplačne karte za ogled kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo v Nemčiji 2017 moške reprezentance Slovenija : Norveška, ki se je na isti dan odvijala v Celju ter prav vsi so prejeli medalje za uspešno prikazano igro na festivalu.