Show menu

ROKOMET MOJA IGRA 2016/2017

V soboto 13. 5. 2017 je v Cerkljah potekal 1. področni zaključni festival v mini in cici rokometu za dečke in deklice. RK Cerklje je z organizacijo navdušil 9 ekip deklic (RK Krim Merkator, RK Ljubljana, ŽRK Tržič, ŽRK Krka in RK Olimpija) in 12 ekip dečkov v obeh kategorijah (RK Radovljica, RK Cerklje, RK Urbanscape Loka, OŠ Ivana Groharja Škofja Loka, OŠ Škofja Loka Mesto in RD Alples Železniki) ter njihove navijače. 200 mladih rokometašev in rokometašic je odigralo po 4 tekme, kjer je bil poudarek predvsem na uživanju v rokometni igri, fair playu, zabavi ter druženju. Na otvoritvi je bil izveden tudi Fair play protokol, kjer so organizator, starši, sodniki, igralci ter trenerji prebrali Sportikus prisego ter tekme odigrali po vodilu Fair play vodi naprej! Na festivalu so bili naj fair play igralke in igralci tudi nagrajeni. Mladi nadobudni rokometaši in rokometašice bodo svoje znanje pokazali še na ostalih področnih zaključni festivalih, ki se bodo odvijali v koncu maja in začetku junija.