Show menu

ROKOMET MOJA IGRA 2016/2017

V šolskem letu smo razporedili Mali rokomet po celotni Sloveniji na 6 področji. Vsako področje je pokrival en koordinator, ki je skrbel za komunikacijo in usklajevanje med klubi in osnovnimi šolami. Koordinatorji so bili Leonida Klemenčič, Dejan Golčman, Mateja Kavčič, Tomaž Ocvirk, Vilijem Ban in Nino Legnar. V sam projekt je bilo vključenih 210 osnovnošolskih  ekip, od tega 138 ekip dečkov in 72 ekip deklic, ki so svoje rokometno znanje kazali na turnirjih čez celotno sezono. Na posameznem področju pa je potekal zaključni festival v mini in cici rokometu. Več kot 500 mladih rokometašev in rokometašic je odigralo tekme, kjer je bil poudarek predvsem na uživanju v rokometni igri, fair playu, zabavi ter druženju. Na otvoritvi je bil izveden tudi Fair play protokol, kjer so organizator, starši, sodniki, igralci ter trenerji prebrali Sportikus prisego ter tekme odigrali po vodilu Fair play vodi naprej! Na festivalu so bili naj fair play igralke in igralci tudi nagrajeni. Vsi udeleženci zaključnih festivalov so prejeli diplomo Rokometne zveze Slovenije.

13.5.2017 – Cerklje

31.5.2017 – Maribor