19. 3. 2010

Ženska članska reprezentanca Slovenije se bo znova zbrala v nedeljo, 21. marca, v Ljubljani

Selektor ženske članske rokometne reprezentance Ivica Rimanić je za nedeljo, 21. marca, znova sklical zbor reprezentantk. Na treninge v dvorani Slovana na Kodeljevem v Ljubljani je povabil 19 igralk.


Zbor reprezentance je v nedeljo, 21. marca, ob 9.30 v dvorani Slovana v Ljubljani. V nedeljo bo reprezentanca opravila dva treninga (od 10. do 12. ure in od 18. do 20. ure), v ponedeljek ob 9.30 pa bo še videoanaliza (v sejni sobi RZS na Leskoškovi 9 e v Ljubljani).

 

V kvalifikacijah za nastop na letošnjem decembrskem evropskem prvenstvu na Danskem in Norveškem bodo slovenske rokometašice 1. aprila gostovale v mestu Cassano Magnano, v katerem se bodo ob 20. uri pomerile z reprezentanco Italije. Tri dni kasneje ob 17. uri se bosta izbrani vrsti pomerili še v dvorani Bonifika v Kopru, Slovenke pa za ohranitev upanja na uvrstitev na Euro 2010 v Skandinaviji nujno potrebujejo zmagi na obeh tekmah. V skupini 4 je reprezentanca Slovenije doslej odigrala dve tekmi (poraz proti Nemčiji in zmaga z Belorusijo), na EP pa peljeta prvi dve mesti. 

Vabljene igralke:

Sergeja Stefanišin RK Krim Mercator
Amra Pandžič RK Krim Mercator
Maja Šon RK Olimpija
Nuša Skutnik ŽRK Krka
Neža Mitruševska RK Olimpija
Ana Gros RK Krim Mercator
Vesna Puš RK Olimpija
Neli Irman RK Olimpija
Alja Koren RK Krim Mercator
Anja Argenti RK Olimpija
Maja Zrnec RK Krim Mercator
Tamara Mavsar RK Krim Mercator
Laura Gerič ŽRK Celje Celjske mesnine
Špela Okleščen RK Olimpija
Miša Marinček RK Žalec
Nina Jeriček RK Olimpija
Branka Zec RK Olimpija
Teja Ferfolja RK Burja Škofije
Nives Ahlin ŽRK Celje Celjske mesnine