22. 3. 2010

V torek ob 12. uri v prostorih RZS novinarska konferenca moške članske reprezentance

RZS v torek, 23. marca 2010, v svojih prostorih organizira novinarsko konferenco pred začetkom prvega dela priprav moške članske reprezentance za dodatne kvalifikacije za nastop na SP 2010 na Švedskem. Na njej bosta sodelovala selektor Zvonimir Serdarušić in direktor moških reprezentanc Roman Pungartnik.

 

Glavna tema novinarske konference v prostorih RZS na Leskoškovi 9 e v Ljubljani bo začetek priprav moške članske izbrane vrste za nastop v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2011, ki ga bo gostila Švedska. V dodatnih kvalifikacijah, ki bodo junija, se bo Serdarušićeva četa pomerila z Madžarsko, ostali pari pa so: Avstrija – Nizozemska, Norveška – Litva, Nemčija – Grčija, Slovaška – Ukrajina, Srbija – Češka, Romunija – Rusija, Danska – Švica in Portugalska – Španija.

 

Na novinarski konferenci bosta selektor Zvonimir Serdarušić in direktor moških reprezentanc Roman Pungartnik predstavila načrt priprav, v okviru katerih se bo moška članska reprezentanca Slovenije aprila udeležila tudi močnega mednarodnega turnirja na Češkem. Tam se bo pomerila z Rusijo, Avstrijo in Češko.

Moška reprezentanca aprila na turnirju na Češkem