11. 4. 2010

Moška članska reprezentanca, ki je zbrana v Zrečah, je že opravila prvi trening

Enajst vabljenih igralcev moške članske reprezentance Slovenije je že zbranih v Zrečah, kjer so tudi že opravili prvi trening. Ostalih šest, ki so danes zvečer igrali še tekmo MIK 1. lige, se bo pridružilo v poznih nedeljskih urah. Ekipo v tem tednu sicer čaka močan mednarodni turnir na Češkem.

Tokrat se je članska reprezentanca zbrala pod Pohorjem namesto v tradicionalni bazi v Podčetrtku, saj so tam priprave začeli mladinci.

Na nedeljski popoldanski zbor je prišlo 11 reprezentantov, medtem ko se bo ostala šesterica pridružila pozno zvečer (Jure Dobelšek, Matjaž Brumen, Miha Žvižej, Klemen Cehte, David Špiler, Matevž Skok), saj so omenjeni imeli obveznost v slovenskem državnem prvenstvu. Dušan Podpečan je tokratno akcijo odpovedal zaradi rojstva otroka, Renata Vugrinca pa ni zaradi poškodbe hrbta.

Enajsterica je v Zrečah pod vodstvom Zvonimirja Serdarušića že opravila prvi trening, ekipa pa bo v dveh dneh skupaj opravila še štiri treninge. V sredo zjutraj pa jo čaka pot na Češko, kjer bo sodelovala na močnem mednarodnem turnirju. Tam se bo pomerila z gostiteljico, Avstrijo in Rusijo.

Vabljeni igralci ter spored turnirja na Češkem