21. 6. 2010

Novo: V rubriki "ANKETA" novo vprašanje o ženski članski reprezentanci Slovenije na EP 2010

V tradicionalni rubriki "ANKETA"smo za vas pripravili novo vprašanje. Povezano je z žensko člansko reprezentanco Slovenije, ki bo decembra nastopila na evropskem prvenstvu na Danskem in Norveškem. Vabljeni k sodelovanju!

Po neuspehu moške članske izbrane vrste v dodatnih kvalifikacijah proti Madžarski za nastop na SP 2011 na Švedskem bodo čast slovenskega reprezentančnega rokometa na članski ravni branile izbranke selektorja Ivice Rimanića. Decembra letos jih čaka nastop med 16 najboljšimi evropskimi reprezentancami v Skandinaviji, pri žrebanju pa Slovenke niso imele sreče. Kroglice so jih namreč potisnile v skupino D v Lillehammerju (mnogi so jo poimenovali kar skupina smrti), v kateri so še Norveška (aktualni prvak Evrope), Francija (srebrna kolajna na zadnjem svetovnem prvenstvu) in Madžarska (bronasta olimpijska kolajna).

V drugi krog Eura 2010 se bodo iz vsake skupine uvrstile po tri najboljše reprezentance. Z (ne)napredovanjem je povezano tudi tokratno anketno vprašanje: ali bodo slovenske rokometašice v skupini D osvojile vsaj tretje mesto, ki še kot zadnje pelje v drugi krog EP in se uvrstile med najboljših dvanajst reprezentanc v Evropi? Zaupajte nam svoj odgovor in sodelujte v anketi!

ANKETA