29. 12. 2010

Danes zadnji dan razpisov RZS za generalnega sekretarja in direktorja moških reprezentanc

Rokometna zveza Slovenije je objavila razpisa za mesto generalnega sekretarja in direktorja moških reprezentanc. Kandidati naj pošljejo pisne prijave z dokazili na naslov RZS v roku 30 dni od dneva objave na spletni strani RZS in pri Zavodu za zaposlovanje oziroma najkasneje do 29. decembra 2010.

 

V spodnjih priponkah so objavljene vse podrobnosti obeh razpisov - za generalnega sekretarja Rokometne zveze Slovenije in za direktorja moških rokometnih reprezentanc Slovenije. Kandidati naj pošljejo pisne prijave z dokazili na naslov Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova cesta 9 e, 100 Ljubljana, z obvezno oznako na ovojnici "Prijava na javni razpis - generalni sekretar" in/ali "Prijava na povabilo na razpis - direktor moških reprezentanc" v roku 30 dni od dneva objave na spletni strani RZS (http://www.rokometna-zveza.si) oziroma najkasneje do 29. 12. 2010.

 

O izbiri kandidata bo sklep izdalo predsedstvo RZS. Pisni odpravek sklepa bo vročen izbranemu kandidatu, drugim kandidatom pa bo vročen sklep, da niso bili izbrani.

 

Več o razpisih:

RAZPIS za generalnega sekretarjaRAZPIS za direktorja moških reprezentancV torek, 7. decembra, tretja seja predsedstva RZS