17. 12. 2010

V Sevnici se v četrtek obeta dobrodelni spektakel za poškodovanega Dejana Mijovića

Rokometni klub Sevnica v četrtek, 23. decembra 2010, organizira dobrodelno tekmo za pomoč pri zbiranju sredstev za rehabilitacijo poškodovanega nekdanjega igralca tega kluba Dejan Mijovića. V Sevnici se obeta pravi rokometni spektakel.

 

Na dobrodelno tekmo so prireditelji rokometnega dogodka v Sevnici povabili kopico slovenskih zvezdnikov. Na seznamu so številni igralci, ki igrajo za domače ali tuje klube: Gorazd Škof, David Špiler (oba Zagreb, Hrvaška), David Imperl, Staš Skube (oba Trimo Trebnje), Dušan Podpečan, Staš Skube, Matjaž Mlakar, Matjaž Brumen (vsi Cimos Koper), Izidor Hotko, Blaž Rojc, Robert Cvikl, Matej Flajs, Aleš Sirk (vsi Krka Novo mesto), Aleš Pajovič, Renato Vugrinec, Uroš Zorman (vsi Celje Pivovarna Laško), Klemen Cehte (Gorenje Velenje)...

 

Nekdanji igralec sevniškega kluba Dejan Mijović se je pred časom pri padcu usodno poškodoval, zdaj pa se za normalno življenje bori v rehabilitacijskem centru Soča. Da bi lahko uspešno okreval, ga čakajo tudi številni rehabilitacijski postopki v tujini, ki pa so seveda povezani z visokimi stroški. Prav zaradi tega RK Sevnica organizira v četrtek, 23. decembra 2010, dobrodelno tekmo, zbrana sredstva pa bodo namenjena Dejanovemu zdravljenju.

 

 

Spored dobrodelnega dneva v Sevnici:

 

ob 17.30: tekma RK Oldhandsi – RK Radeški gamsi

 

ob 18.45: slovesna otvoritev

 

ob 18.55: nastop sevniških mažoretk društva Trg

 

ob 19.00: dobrodelna tekma RK Sevnica – Humane zvezde (1. polčas)

 

ob 19.45: glasbeni nastop Kaje Pavlič

 

ob 20.00: dobrodelna tekma RK Sevnica – Humane zvezde (2. polčas)

 

ob 20.45: podelitev zbranih sredstev.