22. 11. 2012

Kadeti proti mladincem Celja Pivovarne Laško

Kadetska reprezentanca, ki je na letošnjem EP v Avstriji osvojila peto mesto in se uvrstila na SP, ki bo prihodnje leto na Madžarskem, nadaljuje z aktivnostmi. Tako bo 5. decembra v Celju odigrala tekmo proti mladincem Celja Pivovarne Laško.

Trener Jani Klemenčič skupaj s svojim strokovnim štabom nadaljuje z aktivnostmi kadetske reprezentance. Zbor reprezentance je pred športno dvorano Zlatorog v Celju v sredo, 5. decembra 2012, ob 17.15, tekma z mladinsko ekipo Celja Pivovarne Laško pa bo ob 18.30. Cilj akcije je razširiti krog kandidatov za nastop na SP.

Trener Jani Klemenčič je na tokratno reprezentančno akcijo povabil naslednje igralce: Rok Selakovič (Slovan), Mario Jelaš (Gorenje), Jan Šega (Ribnica Riko hiše), Jan Maroh (Drava Ptuj), Uroš Udovič (Trimo Trebnje), Žan Šol (Slovenj Gradec 2011), Peter Krivic (Slovan), Jošt Rakovec (Loka 2012), Andrej Kolman (Cimos Koper), Tadej Sobotič (Krško), Rok Kodrič (Krško), Matija Hostnik (Mokerc Ig), Jaka Avsec (Herz Šmartno), David Ban (Krško), Gal Cirar (Gorenje), Luka Perovšek (Sevnica), Žan Matajič (Slovan), Jan Meža (Gorenje), Matevž Marinček (Dol TKI Hrastnik).