23. 1. 2013

S Kompasom v Barcelono na polfinale

[undefined]

VABIMO VAS NA POLFINALE IN FINALE SVETOVNEGA ROKOMETNEGA PRVENSTVA

BARCELONA

ODHOD: POSEBNOLETALO AA V PETEK, 25.JANUARJA 2013

PROGRAM POTOVANJA:

Minimalno število potnikov: 120

 

1. dan, petek 25.01.2013:  LJUBLJANA–BARCELONA (OGLED POLFINALNE TEKME)

Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika ob 12.uri.  Odhod posebnega letala AA proti Barceloni ob 13:30. Po pristanku na barcelonskem letališču prevoz do izbranega hotela v Barceloni, nastanitev v hotelu. Nato prevoz na prizorišče tekme, do dvorane SANT JORDI v olimpijskem kompleksu na Montjuichu. Ogled polfinalne tekme. Po ogledu avtobusni prevoz do mesta ali do hotela. Možnost večernega sprehoda po mestu ali zabave, prenočevanje.

2. dan: sobota, 26.01.2013: BARCELONA (KROŽNI AVTOBUSNI OGLED, OGLED FINALNE TEKME ZA 3.MESTO)

Po zajtrku v hotelu prost dan v Barceloni. Popoldne krožni avtobusni ogled katalonske prestolnice in njenih znamenitosti: ŠPANSKI TRG, NACIONALNA PALAČA, MONTJUIC, OLIMPIJSKI STADION, PRISTANIŠČE S KOLUMBOVIM SPOMENIKOM, BARCELONETA, OLIMPIJSKO PRISTANIŠČE, OLIMPIJSKA VAS, NOVI PREDEL FORUM, SAGRADA FAMIGLIA, KATA­LONSKI TRG, … Po ogledu prevoz na prizorišče svetovnega prvenstva na Montjuichu in ogled finalne tekme za 3.mesto ali prost večer v Barceloni. Po tekmi priporočamo večerni obisk mesta z ogledi ali zabavo v mestu, prenočevanje.

3. dan: nedelja, 27.01.2013: BARCELONA (PROST DAN, OGLEDI MESTA, OGLED FINALNE TEKME ZA NASLOV SVETOVNEGA PRVAKA V ROKOMETU) - LJUBLJANA

Po zajtrku prost dan v Barceloni. Priporočamo ogled mesta, muzejev, galerij, akvarija, …. Popoldne prevoz do dvorane SANT JORDI in ogled tekme za naslov svetovnega prvaka v rokometu. Po tekmi prevoz na barcelonsko letališče in v večernih urah odhod posebnega letala proti Ljubljani. Pristanek na ljubljanskem letališču je predviden okoli 23.ure.

 

CENA POTOVANJA:  450 EUR na osebo v hotelu 3* (produkt 14703R)

                                     490 EUR na osebo v hotelu 4* (produkt 14704R)

 

V ceno potovanja je vključeno: letalski prevoz na relaciji Ljubljana Barcelona Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine  ogled Barcelone po programu, 2 x prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v izbranem hotelu 3* ali 4* v Barceloni, prevozi letališče – hotel letališče v Barceloni, prevozi na tekmo ter stroški vodenja in organizacije potovanja.

Doplačila (ob prijavi): za enoposteljno sobo 72 EUR v hotelu 3*, 98 EUR v hotelu 4*, dodatni ogledi, izleti in vstopnine, odvisno od ogledov.

Doplačila vodniku na poti: vstopnice za ogled tekem, predvidena cena za tekmo od 50 eur

Rok za potrditev naročila po tej ponudbi: do zasedbe prostih mest na letalu, priporočamo ćimprej

Splošni pogoji Kompasa d.d. so sestavni del programa.

 

VABIMO VAS, DA S SVOJIM NAVIJANJEM POMAGATE NAŠIM ROKOMETAŠEM DO MEDALJE NA SVETOVNEM PRVENSTVU

 

Prijave in informacije: KOMPAS d.d. Ljubljana , tel 01 2006 111, 2006 222, 206 333 in v vseh poslovalnicah Kompasa