20. 3. 2013

Branka Tamšeta bo na trenerski klopi Gorenja iz Velenja po koncu sezone zamenjal Ivan Vajdl

Rokometni klub Gorenje Velenje je v današnji izjavi za javnost zapisal, da se po koncu letošnje tekmovalne sezone z mesta glavnega trenerja članske ekipe poslavlja Branko Tamše. Njegov naslednjik na trenerski klopi slovenskih prvakov bo Ivan Vajdl.

"V rokometnem klubu Gorenje Velenje smo se po tehtnem premisleku odločili, da ne podaljšamo sodelovanja s trenerjem Brankom Tamšetom, ki mu ob izteku sezone poteče pogodba. Tamšetu bi se radi ob tej priložnosti še enkrat posebej zahvalili za vložen trud, delo in energijo ter dosežene vrhunske rezultate. Prepričani smo, da bo, tako kot igralci, ki odhajajo ob koncu lige, svoje delo do konca opravil maksimalno korektno, kot je to počel v zadnjih treh sezonah," je na spletni strani zapisal velenjski klub.

V klubu so se zahvalili Tamšetu in poudarili, da se je z zlatimi črkami vpisal v zgodovino kluba. Dodali so še, da so mu ponudili, da ostane v klubu, vendar kot trener mlajših selekcij. "Ocenjujemo, da smo zaključili izjemno uspešen ciklus in da nas v prihodnji sezoni čaka nov začetek, z novimi igralci in novim trenerjem. To bo dosedanji trener Trima iz Trebnjega sicer pa domačin Ivan Vajdl, ki bo vlogo trenerja članskega moštva v našem klubu prevzel s 1. julijem," so še zapisali na spletni strani kluba.