2. 5. 2013

Polfinalna para zaključnega turnirja lige prvakov sta Kiel - Hamburg in Barcelona - Kielce

V Kölnu so izžrebali polfinalna para zaključnega turnirja najboljše četverice v evropski ligi prvakov, ki ga bo gostila tamkajšnja dvorana Lanxess Arena. Polfinalna para (sobota, 1. junij) letošnjega tekmovanja sta Kiel - Hamburg in Barcelona - Kielce.

 

 

Tudi v letošnji sezoni 2012/13 bo turnir najboljših štirih klubov v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju potekal v dvorani Lanxess Arena v Kölnu. Med najboljšo četverico so se uvrstili klubi iz treh držav: Nemčije (Kiel, Hamburg), Španije (Barcelona) in Poljske (Kielce).

 

 

Polfinalni tekmi bosta na sporedu v soboto, 1. junija 2013. Termina polfinalnih tekem sta ob 15.15 in 18.00, odločitev o tem, katera od tekem bo v posameznem terminu, pa bo znana kmalu.

 

 

Nedeljski tekmi za tretje in prvo mesto bosta v isteih terminih kot sobotna polfinalna dvoboja (ob 15.15 in 18.00). Naslov evropskega prvaka branijo rokometaši Kiela (alni so v finalu premagali španski Atletico Madrid s 26:21), na letošnjem final fouru v Kölnu pa bo slovenske barve zastopal Uroš Zotrman, igralec poljskega kluba Kielce.

 

 

 

SPORED ZAKLJUČNEGA TURNIRJA LIGE PRVAKOV:

 

 

 

Sobota, 1. junij 2013:

 

 

polfinale 1: Kiel (Nemčija) - Hamburg (Nemčija)

 

 

polfinale 2: Barcelona (Španija) - Kielce (Poljska)

 

 

 

Nedelja, 2. junij 2013:

 

 

tekma za tretje mesto: poraženec polfinala 1 - poraženec polfinala 2

 

 

finale: zmagovalec polfinala 1 - zmagovalec polfinala 2