6. 5. 2013

Letos že štirinajsta izvedba odprtega prvenstva Zasavja v mini rokometu

Prizadevni rokometni delavci iz Dola pri Hrastniku tudi letos prirejajo odprto prvenstvo Zasavja v mini rokometu (Handball cup Zasavje 2013, www.rk-dol.si/zcup12/index.htm). Odprto prvenstvo je že štirinajsto po vrsti in tudi tokrat je njihov slogan "Rokometna žoga je naša droga".

 

 

Tokrat bo turnir v soboto, 25. maja 2013 (začetek ob 11. uri). Igralo se bo v športnih dvoranah Dolanka na Dolu pri Hrastniku, Tri lilije v Laškem in Log v Hrastniku. Na turnirju tekmujejo v dveh kategorijah letnikov 2002 in 2003 in mlajši (fantje in dekleta). Več informacij o turnirju je moč dobiti na spletni strani www.rk-dol.si.

 

 

Prijavnina za ekipo znaša 70 EUR (vključen je davek), za ostale ekipe istega kluba je popust v višini 10 EUR (ne glede na letnik). Zadnji rok za prijavo ekip je sreda, 15. maj 2013. Prijavnino poravnate na transakcijski račun Rokometnega kluba Dol TKI Hrastnik št.: SI56 0233 1001 8032 057. Prve tri ekipe v obeh konkurencah bodo nagrajene s pokali, vsi igralci vseh ekip dobijo medalje za udeležbo na turnirju.

 

 

Organizatorji bodo dodatno poskrbeli za dobro počutje udeležencev (nastop plesno navijaških skupin, sladoled in druge dobrote, stojnica s hrano in pijačo, turnirske majice, tatooji, merjenje moči meta na gol, animacije na zunanjem igrišču na Dolu). Opozarjamo vas, da bodo po popularni ceni na voljo majice z logotipom turnirja in imeni vseh sodelujočih klubov.

 

 

Na koncu turnirja bomo v vseh kategorijah razglasili najboljše peterke, prav na koncu pa spustili med udeležence turnirja balone z lepimi nagradami. In še posebna nagrada - eden izmed klubov bo odšel domov z novim TV sprejemnikom.