7. 5. 2013

RZS in ZRTS razpisujeta novo usposabljanje za naziv »Trener pripravnik rokometa«

Rokometna zveza Slovenije in Združenje rokometnih trenerjev Slovenije, skupaj z izvajalcem usposabljanje strokovnih delavcev v športu OKS-Olimpom, organizirata usposabljanje za naziv Trener pripravnik rokometa.

Usposabljanje, ki je brezplačno, bo tokrat potekalo v Murski Soboti, saj želi Rokometna zveza Slovenije na ta način pomagati tudi rokometnim delavcem v tem delu naše države, prijavijo pa se lahko vsi, seveda do izpolnitve razpisane kvote.  Tečaj se bo začel 23. maja in bo trajal do 02. junija, vodja usposabljanja je dr. Marko Šibila, vodja tečaja pa dr. Primož Pori. Na tečaj bo sprejetih prvih 25 kandidatov, ki se bodo do navedenega roka prijavili in poslali vsa potrebna dokazila. Tečaj bo izveden v kolikor bo prijavljenih najmanj 10 kandidatov. Prijaviti se je moč na elektronskem naslovu

 martin.tus@olympic.si, najkasneje do nedelje 19. maja.

Usposabljanje je brezplačno zaradi sofinanciranja Evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Še več informacij je moč dobiti na spletnem naslovu http://dogodki.eventmanager.si/Trener-pripravnik-2013/razpis/.