7. 5. 2015

Obvestilo za javnost - Boris Denič ni več selektor moške članske reprezentance

Predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac se je danes dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe o sodelovanju s selektorjem moške članske reprezentance Borisom Deničem, ki je na klopi naše reprezentančne selekcije sedel pet let in se lahko pohvali z najdaljšim mandatom v tej vlogi.

 

 

Pod njegovo taktirko je moška članska reprezentanca dosegla sijajne uspehe, od četrtega mesta na SP 2013, do šestega mesta na EP 2012 in osmega mesta na SP 2015. Po skoraj petih letih odličnega sodelovanja sta obe strani ugotovili, da je prišlo do zasičenosti znotraj reprezentance in da je v luči prihajajočih izzivov prišel čas za spremembe, ki bodo ohranile slovenski rokomet na dosedanjem visokem nivoju.

 

 

Rokometna zveza Slovenije se dosedanjemu selektorju Borisu Deniču iskreno zahvaljuje za njegov prispevek pri doseganju vrhunskih rezultatov moške članske reprezentance in mu želi veliko sreče in uspehov na njegovi nadaljnji trenerski poti.

 

 

Rokometna zveza Slovenije bo, po postopkih svojih organov, novega selektorja moške članske reprezentance izbrala do konca meseca maja.