16. 5. 2015

Kadeti Celja Pivovarne Laško osvojili naslov državnega prvaka

V petek in soboto je bil v Ormožu izjemno zanimiv zaključek sezone za kadete. Naslov državnega prvaka so osvojili mladi Celjani, v krogu treh ekip z istim številom točk, pa so drugo mesto osvojili gostitelji Ormožani.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so premagali vse tri tekmece in tako osvojili naslov državnega prvaka, v dvorani v Ormožu pa se je v petek in soboto zbralo ogromno ljudi, vse štiri ekipe pa so imele bučno podporo s tribun. Zelo napet je bil boj za drugo mesto, saj so Jeruzalem Ormož, Trimo Trebnje in Urbanscape Loka turnir končali z istim številom točk, o vrstnem redu pa je nato odločalo večje število vseh zadetkov v medsebojnih tekmah.

Za najboljšega igralca finalnega turnirja v konkurenci kadetov je bil izbran Celjan Gregor Ocvirk, najboljši vratar je bil njegov soigralec Gašper Dobaj, najboljši strelec pa Trebanjec Urban Verbič.

 

 

Rezultati: Trimo Trebnje- Celje Pivovarna Laško 24:32, Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško 24:25, Jeruzalem Ormož – Urbanscape Loka 30:21, Urbanscape Loka – Celje Pivovarna Laško 22:33 (11:18), Urbanscape Loka – Trimo Trebnje 21:20, Jeruzalem Ormož – Trimo Trebnje 22:27.

 

Končni vrstni red: 1. Celje Pivovarna Laško 6 točke, 2. Jeruzalem Ormož 2, 3. Trimo Trebnje 2, 4. Urbanscape Loka 2.