13. 6. 2015

Izjave po rokometni tekmi Slovenija - Latvija (37:20)

Izjave po rokometni tekmi Slovenija - Latvija (37:20) v kvalifikacijah za EP 2016 na Poljskem.

 

 

Sebastian Skube, reprezentant Slovenije: "Latvija je igrala natančno tako, kot smo ji dovolili. S prihodom novega selektorja je v naši igri več žara, vsi se hočemo dokazati, kar je vidno na igrišču. Z zmago sem zadovoljen, prav tako z uvrstitvijo na EP, prava Slovenija pa se bo pokazala šele na začetku prihodnjega leta na Poljskem."

 

 

Aljoša Rezar, reprezentant Slovenije: "Vsi igralci so pokazali maksimalen odnos do dresa z državnim grbom, le tako je treba igrati za svojo državo. Igralci v obrambi so močno olajšali delo obema vratarjema, najbolj pa me veseli, da smo prav vsi uživali v tekmi z Latvijci."

 

 

Gašper Marguč, reprezentant Slovenije: "Priložnost smo dobili igralci, ki nekoliko manj nastopamo, prav vsi pa smo izkoristili svojo minutažo v tekmi, kjer je bilo že vnaprej vse odločeno. Veseli me, da je bila dvorana lepo napolnjena, gledalcem smo se želeli prikazati v lepi luči, kar nam je tudi uspelo. Končna razlika ni pomembna, pomembno je, da smo prikazali lep rokomet in gremo z zadovoljstvom na dopust."