4. 10. 2016

Poziv za evidentiranje kandidatov za trenerje mlajših starostnih reprezentanc Slovenije

Rokometna zveza Slovenije poziva k evidentiranju kandidatov in kandidatk za mesto trenerjev moške mladinske reprezentance (U-21), moške kadetske reprezentance (U-19), moške reprezentance mlajših kadetov (U-17), rejših dečkov (U-15), staženske mladinske reprezentance (U-19) in ženske kadetske reprezentance (U-17). V nadaljevanju so opisani pogoji, ki jih morajo izpolnjevati evidentirani kandidati/kandidatke.

Kandidatke/kandidati morajo izpolnjevati pogoje, ki jih predložijo kot dokazilo k prijavi:
- vsaj 3. stopnja trenerske usposobljenosti
- 5 let trenerskih izkušenj (dokazilo kluba ali športnega društva)
- državljanstvo Republike Slovenije.

Kandidatke/kandidati vsem dokazilom priložijo še štiriletni program in vizijo dela z reprezentanco te starostne kategorije – (kandidatka/kandidat bo deloval kot trener iste starostne kategorije za dobo štirih let).

Na osnovi ocene Strokovnega odbora bo opravljen ožji izbor kandidatk/kandidatov, ki bodo povabljeni, da svoj program in vizijo predstavijo.

Kandidatke/kandidati morajo dokazila poslati po pošti na naslov: Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova cesta 9e, p. p. 535, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti: office@rokometnazveza.si najkasneje do petka, 14. oktobra 2016.